Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για την εμφάνιση μιας γυναίκας. Αν μάλιστα αποφασίσετε να τα βάψετε και να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ πεντικιούρ, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Ειδικά κατά την περίοδο του Καλοκαιριού, αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο, το βάψιμο των νυχιών στα πόδια ολοκληρώνει την εμφάνιση μας με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό γιατί τα νύχια μας φαίνονται με κάθε ευκαιρία λόγω των ανοιχτών παπουτσιών, αλλά και της παραλίας.

Δείτε μια συλλογή με εντυπωσιακές προτάσεις για σχέδια μανικιούρ πεντικιούρ στο σπίτι ή από κάποιον ειδικό στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη ή οποιαδήποτε πόλη βρίσκεστε.

Προτάσεις για σχέδια μανικιούρ πεντικιούρ:

Η πιο απλή επιλογή είναι τα μονόχρωμα νύχια. Απλά επιλέγετε ένα χρώμα βερνικιού και βάφετε τόσο τα νύχια των χεριών, όσο και των ποδιών. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε έναν πιο ιδιαίτερο συνδυασμό, μπορείτε να βάψετε με άλλο χρώμα τα χέρια και άλλο τα πόδια.

  50 εντυπωσιακές ιδέες για να εμπνευστείς για το επόμενο μανικιούρ σου

Επίσης, μπορείτε να βάψετε κάθε νύχι με ξεχωριστό χρωματισμό ή να κάνετε μια διαβάθμιση με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα όμπρε σχέδια μανικιούρ πεντικιούρ, όπως και οι παραλλαγές στα νύχια γαλλικό με χρωματιστά μανό.

Ενδιαφέρουσες ιδέες για τα καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια αποτελούν οι αστερίες, τα κοχύλια, οι φοίνικες, τα παγωτά κλπ. Άλλο ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο για μανικιούρ πεντικιούρ το καλοκαίρι είναι το ναυτικό. Για να το πετύχετε, ζωγραφίστε στα νύχια των χεριών και των ποδιών σας άγκυρες, σχοινιά, τιμόνια καραβιού και γραμμές.

Αν θέλετε να κάνετε ένα από τα λαμπερά σετ μανικιούρ πεντικιούρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βερνίκια με χρυσόσκονη – γκλίτερ. Εναλλακτικά, προσθέστε διακοσμητικά στοιχεία, όπως στρας, πέρλες και μεταλλικά σχήματα.

Οι γραμμές και τα πουά νύχια αποτελούν μερικές ακόμη από τις πιο εύκολες ιδέες για σχέδια μανικιούρ πεντικιούρ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τα εντυπωσιακά floral nails που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως έναν συνδυασμό μανικιούρ πεντικιούρ και να του προσθέσουν χρώμα.

  50 εντυπωσιακές ιδέες για να εμπνευστείς για το επόμενο μανικιούρ σου

Τέλος, όμορφες προτάσεις θεωρούνται και τα γεωμετρικά ή γραμμικά σχέδια στα νύχια.

 

Πηγή