Η μόδα αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και μερικές φορές είναι δύσκολο να μένουμε ενημερωμένες για τα πάντα. Από χρονιά σε χρονιά και από σεζόν σε σεζόν, τα trends πάνε κι έρχονται σε ταχύτητα φωτός – κάποια μένουν, κάποια χάνονται πολύ γρήγορα και κάποια άλλα διχάζουν.

 

Με τη νέα χρονιά να πλησιάζει, ήδη κάνουμε έρευνα πάνω στα μεγαλύτερα trends του 2019, αλλά και σε αυτά που δεν θα τα καταφέρουν μετά την 1η Ιανουαρίου. Φυσικά, αν μας έμαθε κάτι το 2018 είναι πως όλα αυτά ενδεχομένως να επιστρέψουν κάποια στιγμή – γι’ αυτό δεν πετάμε τίποτα! – αφού έτσι είναι ο κόσμος της μόδας.

 

Αν όμως αναρωτιέστε τι να αγοράσετε και τι να αφήσετε στο πατάρι (ή να χαρίσετε) λίγες μέρες πριν το τέλος της χρονιάς, εμείς βρήκαμε τα 3 trends που θα είναι «εκτός» για το 2019 – και τι να φορέσετε αντί γι’ αυτά:

Αφήστε: Τις μπλούζες με ανοιχτούς ώμους

Φορέστε: Tα chunky πουλόβερ

Μπορούμε να πούμε πως τα φαρδιά πουλόβερ δεν θα είναι ποτέ «εκτός». Είναι τόσο ευέλικτα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τους εαυτούς μας να μην τα φορούν το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Αφήστε: Τα chokers

Φορέστε: Πολλά λεπτά κρεμαστά

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Annual Christmas dinner with friends tonight, early Christmas with my family this weekend. No silent nights for me this month ?✨? @missomalondon #LucyWilliamsXMissoma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

Τα chockers είχαν τα 15 λεπτά δημοσιότητάς τους πριν μερικές σεζόν και ήρθε η στιγμή να μείνουν στο παρελθόν. Διαλέξτε κολιέ με λεπτές αλυσίδες και κρεμαστά.

Αφήστε: Τις γόβες στιλέτο

Φορέστε: Χοντρό τακούνι

Δεν λέμε οτι οι γόβες στιλέτο είναι εντελώς «εκτός» αλλά θα προτείναμε ένα πιο χοντρό τακούνι για πιο κομψά looks.

 

Πηγή