Μην χασετε

3 μυστικά για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Advertisements

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το concealer είναι από τα πολυτιμότερα beauty προϊόντα του νεσεσέρ μας, μιας και με μία μόνο κίνηση μπορεί να φωτίσει αλλά και να «σβήσει» κάθε ατέλεια στο πρόσωπό μας. Παρόλα αυτά, η κάλυψή του είναι προσωρινή, μιας και το πρόβλημα δηλαδή οι μαύροι κύκλοι παραμένουν εκεί.

#1.Μια κρέμα ματιών 

Μια κρέμα ματιών που περιέχει βιταμίνη Κ και ρετινόλη είναι μια καλή λύση για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Επίσης, καλό είναι να μην τρίβετε τα μάτια σας γιατί είναι μια κίνηση που κάνει τους κύκλους να φαίνονται εντονότεροι.

#2.Πίνετε πολύ νερό

Όσο λιγότερο νερό πίνετε σε καθημερινή βάση, τόσο πιο πολύ κινδυνεύετε να αφυδατωθείτε, άρα και να κάνετε τους μαύρους κύκλους πιο έντονους. Γιατί αφυδάτωση και μαύροι κύκλοι πάνε μαζί.

Advertisements

#3. Κάντε μασάζ κατά την εφαρμογή της κρέμας ματιών σας

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, ασκώντας απαλά πίεση με κυκλικές κινήσεις, προκειμενου να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την περιοχή – ιδανική στιγμή όταν εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας.

#4. DIY συνταγές

Τα υλικά από τις κουζίνα σας, όπως το αγγούρι ή η πατάτα μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σας στον αγώνα κατά των μαύρων κύκλων! Αφιερώστε μερικά λεπτά σε καθημερινή βάση και θα δείτε τη διαφορά.

jenny.gr

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα