Οι περισσότερες γυναίκες που αγαπούν το μακιγιάζ έχουν καταλήξει στα βασικά συστατικά που τους ταιριάζουν. Οι αποχρώσεις στη σκιά, τα χρώματα για τα χείλη τους, το foundation και πολλά ακόμα είναι πλέον δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να πειραματίζονται. Εξάλλου, οι μικρές αλλαγές είναι απαραίτητες σε κάθε περίοδο, εποχή και ηλικία.

Advertisements

 

Σε κάθε περίπτωση όμως, όποιο κι αν το μακιγιάζ που ακολουθείς, είναι πολύ πιθανό να έχεις και τα δικά σου μυστικά που μπορεί να αφορούν στην εφαρμογή, σε χρώματα, σε προϊόντα. Αυτό είναι και το απαραίτητο συστατικό που θα κάνει το μακιγιάζ σου να ξεχωρίζει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Άλλα σου ταιριάζουν κι άλλα όχι. Αλλά μία δοκιμή είναι αυτή που θα σε πείσει για το ποια τελικά είναι τα tips που σου ταιριάζουν.

 

Το λευκό μολύβι
Το λευκό μολύβι μπαινοβγαίνει στα trends. Έχεις όμως έναν μόνιμο χαρακτήρα όσον αφορά στα κόλπα του μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για να μεγαλώνει τα μάτια σου και να φωτίζει το βλέμμα σου. Λίγο λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία των ματιών ή στην εσωτερική κάτω γραμμή θα κάνει τη δουλειά που θες και θα μεταμορφώσει το βλέμμα σου.

Το concealer 
Το concealer είναι ένα προϊόν προορισμένο για την περιοχή κάτω από τα μάτια, ωστόσο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αλλού. Αρχικά θα λειτουργήσει άψογα σαν βάση στα μάτια σου για τη σκιά ή ακόμα και σαν primer για τις βλεφαρίδες σου, αλλά θα σε βοηθήσει να κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν μεγαλύτερα και καλοσχηματισμένα. Λίγη ποσότητα γύρω από τα χείλη σου, έξω από το περίγραμμά τους θα κάνουν τη διαφορά.

Το bronzer
Το bronzer είναι πολύ χρήσιμο στους θερινούς μήνες. Είναι αυτό που θα σου χαρίσει την ηλιοκαμένη όψη που θες και εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο. Τους χειμερινούς μήνες όμως, μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το ρουζ σου. Πιο μικρές ποσότητες και με ίσως ανακατεμένο με λίγο highlighter θα τονίσει τα ζυγωματικά σου, ενώ ταυτόχρονα θα σου χαρίσει μία φρέσκια όψη.

Advertisements
Advertisements

πηγή