Τι να κάνεις εάν το foundation που αγόρασες είναι πιο σκουρόχρωμο από την επιδερμίδα σου;

Ανήκεις και εσύ στις γυναίκες που κάποια στιγμή έκαναν μια ατυχή αγορά καλλυντικού, κάτι που συνειδητοποίησαν όταν το χρησιμοποίησαν λόγω λάθος χρώματος ή υφής;

Εάν ναι, μην ανησυχείς – Υπάρχουν κάποιες λύσεις που μπορείς να εφαρμόσεις για να φτιάξεις την κατάσταση.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν εάν….

Το concealer που αγόρασες είναι πολύ ανοιχτόχρωμο

Έχει τύχει στις περισσότερες από εμάς – εξάλλου, με τόσες διαφορετικές αποχρώσεις διαθέσιμες, είναι πολύ εύκολο να κάνουμε τη λάθος επιλογή και να καταλήξουμε με…άσπρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Όταν το εφαρμόσεις, πέρασε από πάνω λίγο από το makeup σου για να πάρει πιο φυσική απόχρωση.

Πήρες λάθος απόχρωση foundation

Αυτό κι αν είναι συνηθισμένο – πόσο μάλλον με τις διαδικτυακές αγορές που έφτασαν την κορυφή λόγω lockdown. Αν το foundation που αγόρασες είναι πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου, αναζήτησε ένα δείγμα από το ίδιο foundation σε δύο τόνους πιο σκούρη απόχρωση από αυτή που αγόρασες και ανάμειξέ το καλά μέχρι να γίνει πιο σκούρο. Αν από την άλλη είναι πιο σκουρόχρωμο, κάνε το ίδιο με μία πιο ανοιχτή απόχρωση ή ανάμειξε το προσεκτικά με την ενυδατική σου κρέμα.

  Αβοκάντο: Τα σημαντικά οφέλη και οι χρήσεις του στην περιποίηση του προσώπου

Το νέο σου foundation είναι υπερβολικά matte

Σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις δύο σταγόνες από ένα καλό ξηρό έλαιο με το foundation σου, για να προσθέσεις λάμψη αλλά και τις ιδιότητες που προσφέρει το λάδι της επιλογής σου!

ΠΗΓΗ