Έχετε κουραστεί από όλες αυτές τις ρουστίκ διακοσμήσεις; Δεν θέλετε να κάνετε φέτος το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο ντεκόρ; Η Glam διακόσμηση είναι αυτή που χρειάζεστε για να στολίσετε το σπίτι σας αυτά τα Χριστούγεννα.

Η Χριστουγεννιάτικη Glam διακόσμηση είναι αναζωογονητική, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύχρωμες και παστέλ πινελιές για να δημιουργήσει μια τολμηρή μοντέρνα αισθητική ή μια κοριτσίστικη.

Δείτε παρακάτω μερικές όμορφες ιδέες για να στολίσετε το σπίτι σας με glam αισθητική

Δημιουργήστε μερικές κομψές glam συνθέσεις για να διακοσμήσετε όλο το σπίτι: στην είσοδο, στην κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και φυσικά το υπνοδωμάτιό σας. Είναι πολύ εύκολο, πάρτε ένα δίσκο ή ένα μπολ και γεμίστε το με στολίδια, κουκουνάρια, πεύκα και έλατα και ότι άλλο χριστουγεννιάτικο είδος σας αρέσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο και η διακόσμηση σε στιλ glam θα το κάνει εξαιρετικά κομψό και τολμηρό! Μπορείτε να το διακοσμήσετε με λαμπερά μεταλλικά στολίδια και πολλά φωτάκια. Μπορείτε να φτιάξετε ένα glam δέντρο με ροζ, μαύρα και χρυσά στολίδια για μια πολύχρωμη πινελιά. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε ένα καθαρό λευκό ή ροζ δέντρο με στολίδια της επιλογής σας.