Συγκινεί η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για την μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

Advertisements

 

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά για τον Ανδρέα Γεωργίου καθώς σήμερα, συμπληρώνονται 28 χρόνια από τη μέρα που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή νικημένη από το Aids, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών.

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη δυσάρεστη “επέτειο” ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που ακόμη ήταν παιδί, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας του και έγραψε, «28 χρόνια κι όμως είσαι ακόμα εδώ».

Advertisements

«Τη μητέρα μου την έχασα στα 12 από AIDS και ο πατέρας μου πέθανε πριν από έξι χρόνια. Σε μια εποχή -το 1994 που πέθανε η μητέρα μου- που ήταν πολύ κλειστή η κοινωνία. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου. Είχα έναν πατέρα καλλονό που περπατούσε στον δρόμο και έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός. Πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε εστιατόριο. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας».

Advertisements