Ασφαλώς και δεν είναι δυνατόν ανά εποχή να αλλάζουμε βασικά στοιχεία της διαμόρφωσης-διακόσμησης του σπιτιού όμως, ειδικά αν οι γενικές αποχρώσεις  των χώρων σας κινούνται σε φυσικούς και γήινους τόνους, είναι πολύ εύκολο με την προσθήκη μικρών στοιχείων-αντικειμένων σε πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο να μεταφέρετε την …ατμόσφαιρα του φθινοπώρου στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή την τραπεζαρία σας.

Advertisements

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και γενικά τα υφασμάτινα στοιχεία είναι ο πιο απλός τρόπος για να αλλάξετε το γενικό χρωματικό σύνολο ενός χώρου. Χρησιμοποιείστε υφάσματα ζεστά σε φθινοπωρινούς τόνους που θα παραμείνουν το ίδιο καλαίσθητα και χρηστικά σε όλη την διάρκεια του χειμώνα στον χώρο του καθιστικού.

Οι αποχρώσεις του πράσινου συνδυασμένες με κάποια φυσικά στοιχεία και διακοσμητικά αντικείμενα σε τόνους τους μπεζ-καφέ μαζί με ελάχιστες πινελιές κεραμιδί-πορτοκαλί είναι επίσης μια πολύ απλή επιλογή για φθινοπωρινές διακοσμήσεις, για τις περιπτώσεις που μεγάλες επιφάνειες (τοίχοι-υφάσματα επίπλων-χαλιά) του σπιτιού σας έχουν σαν βασικό τους χρώμα το πράσινο.

Όποια χρώματα και αν κυριαρχούν στον χώρο σας ακόμη και μόνο ένα …μπουκέτο χρυσάνθεμα ή μια γλάστρα με κυκλάμινα αρκούν για να δημιουργήσουν μια …φθινοπωρινή γωνιά.

Πηγή

Advertisements
Advertisements