Τα μπάνια είναι συχνά αρκετά μικρά και ο χώρος είναι το κλειδί για τα πάντα. Γι’ αυτό χρειάζεστε έξυπνα ράφια περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού! Το να έχετε ράφια είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τοποθετήσετε όλα όσα χρειάζεστε πραγματικά στο μπάνιο σας. Παρακάτω θα δείτε μερικές ιδέες τέτοιων ραφιών!

Advertisements

 

Ανοιχτά ράφια

Τα ανοιχτά ράφια λειτουργούν καλά λόγω της δυνατότητας να φαίνονται μόνο των αντικειμένων που θέλετε να φαίνονται. Θεωρήστε τον έναν από τους ευκολότερους τρόπους για να διατηρείτε το μπάνιο σας οργανωμένο. Ταυτόχρονα τα ράφια δεν φαίνονται ογκώδη πράγμα που σημαίνει ότι το μπάνιο σας δεν θα φαίνεται γεμάτο και είναι ιδανικό για έναν μικρό χώρο.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Τροχήλατο μπαρ – Τρόλεϊ

Εάν έχετε μικρότερο μπάνιο και δεν βρίσκετε ένα τέλειο στοιχείο για να το ανανεώσετε, ένα τροχήλατο μπαρ είναι ιδανικός τρόπος να το καταφέρετε. Σας παρέχει την πρόσβαση που χρειάζεστε στα αγαπημένα σας αντικείμενα, ενώ εξακολουθεί να είναι στιλάτο και κομψό. Μπορείτε να το κυλήσετε μέσα ή έξω εάν δεν χρειάζεστε αυτά τα αντικείμενα τακτικά και να δώσετε περισσότερο χώρο για εσάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ράφια πάνω από την μπανιέρα

Εάν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε μια μεγάλη μπανιέρα με μεγάλο χώρο από πάνω της, ένα ή δύο ράφια θα ανανεώσουν τόσο πολύ τον χώρο που θα το ερωτευτείτε. Όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή που έχετε πάνω από την μπανιέρα, τόσο περισσότερα ράφια μπορείτε να βάλετε, δίνοντάς σας έτσι επιπλέον χώρο για περισσότερα από τα προϊόντα που χρειάζεστε. Επιπλέον, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα διακοσμητικό κομμάτι σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements