Το καρό φέρνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα μονομιάς. Είναι τα ίδια τα Χριστούγεννα και προσθέτοντάς το στη διακόσμηση του σπιτιού σας θα δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Αφορά κυρίως την παραδοσιακή και ρουστίκ διακόσμηση ή να προσθέσετε μερικές πινελιές ρουστίκ για μια ζεστή αίσθηση. Δείτε παρακάτω πώς να ενσωματώσετε το καρό στη διακόσμηση του σπιτιού σας ώστε να φαίνεται καλαίσθητο

 

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι συνήθως το επίκεντρο σε οποιονδήποτε χώρο και μπορείτε εύκολα να προσθέσετε καρό κορδέλες ή στολίδια. Το ίδιο το δέντρο μπορεί να διακοσμηθεί με μοντέρνο, ρουστίκ ή σκανδιναβικό στυλ, με κόκκινα, λευκά, χρυσά και πράσινα στολίδια, με φωτάκια, φανάρια και χιονονιφάδες. Το ίδιο ισχύει και για στεφάνια και γιρλάντες από πράσινο και κλαδιά έλατου. Διακοσμήστε τα με καρό για να τους δώσετε μια πιο εορταστική όψη.

 

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας μπορεί επίσης να διακοσμηθεί με καρό. Ράνερ, χαρτοπετσέτες ακόμη και πιάτα. Μπορείτε να βάλετε το κεντρικό διακοσμητικό τραπεζαρίας σε ένα καρό κουτί ή μπολ, να καλύψετε τις καρέκλες με καρό και να βάλετε καρό μαξιλάρια. Οποιοδήποτε αντικείμενο στο σπίτι σας μπορεί να διακοσμηθεί με καρό κορδέλες και κασκόλ και τα καρό μαξιλάρια είναι επίσης μια πολύ κομψή και δροσερή ιδέα που θα φέρει μια χαρούμενη αίσθηση παντού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ