Εάν λατρεύετε τους φωτεινούς χώρους και τα σχέδια, εάν τα έντονα χρώματα αυξάνουν τη διάθεσή σας, εάν θέλετε πολύ χρώμα στη ζωή σας, θα πρέπει επίσης να σχεδιάσετε τους χώρους σας σε φωτεινές αποχρώσεις και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Για να εμπνευστείτε, δείτε παρακάτω 25 Πολύχρωμες ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου.

Ένα φωτεινό χρώμα

Αν σας αρέσουν οι φωτεινές αποχρώσεις αλλά προτιμάτε κάτι μονοχρωματικό, επιλέξτε ένα φωτεινό χρώμα για το μπάνιο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κίτρινο του ήλιου, πορτοκαλί, κόκκινο, ροζ, σμαραγδί, μπλε ηλεκτρίκ ή οποιοδήποτε άλλο φωτεινό χρώμα που σας αρέσει και να προσθέσετε λευκό ή κάποια άλλα ουδέτερα σε αυτό για να επιτύχετε μια εξαιρετικά τολμηρή εμφάνιση. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δώσετε χρώμα στο μπάνιο σας: ένα φωτεινό πλακίδιο τοίχου, μια φωτεινή ταπετσαρία, πολύχρωμα έπιπλα μπάνιου, ακόμη και γυάλινες πόρτες ντους και φωτιστικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα ή μερικά από αυτά για να κάνετε το μπάνιο σας πραγματικά φωτεινό, κομψό και στιλάτο.

  53 μοντέρνα μπάνια που θα σας δώσουν όμορφες ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας

Διάφορα φωτεινά χρώματα

Αν θέλετε να συνδυάσετε πολλά φωτεινά χρώματα, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε 2 χρώματα ή θα πάτε για πολυχρωμία. Στην πρώτη περίπτωση μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε δημιουργώντας ένα συνεκτικό συνδυασμό χρωμάτων. Στη δεύτερη περίπτωση απλώς τρελαθείτε και ξεχάστε όλους τους κανόνες! Ανακατέψτε κόκκινο και μπλε, κίτρινο και πράσινο, μοβ και πορτοκαλί και άλλα. Προσθέστε φωτεινές αποχρώσεις στο χώρο με πολύχρωμες γυάλινες πόρτες, με φωτεινά έργα τέχνης και ταπετσαρία, πολύχρωμα πλακάκια και οροφές, φωτεινά πλακάκια στο πάτωμα και χρωματιστά έπιπλα. Μην ξεχάσετε τα φωτεινά αξεσουάρ όπως χαλιά, καλάθια, κουρτίνες και άλλα, καθώς είναι εξαιρετικά εύκολες ιδέες για να δώσετε χρώμα στο χώρο.

Πηγή