Επειδή οι μέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες για όλους μας και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βρούμε μια διέξοδο για να περνάμε πιο ευχάριστα, η βεράντα ή το μπαλκόνι μας είναι μια καλή επιλογή ακόμα και τον χειμώνα. Με μερικές αλλαγές θα γίνει τόσο όμορφο που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ένα πολυτελές σαλέ.

Έχουμε ετοιμάσει μερικά όμορφα παραδείγματα διακόσμησης χειμερινής βεράντας, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί και να νιώσετε άνετα και ζεστά.

Η νούμερο ένα ιδέα διακόσμησης είναι η χρήση γούνας. Είναι κομψή, στυλάτη, πάντα σε τάση και σας δίνει ζεστασιά. Τα ριχτάρια και οι κουβέρτες με γούνα είναι ιδανικά για μια χειμερινή διακόσμηση βεράντας και μια εναλλακτική λύση σε αυτά είναι τα πλεκτά ριχτάρια.

 

Διατηρήστε τη βεράντα με φυσικά στοιχεία όπως ξύλο, κουκουνάρια και κλαδιά έλατου τα οποία  θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας όμορφης χειμερινής ατμόσφαιρας.

Τα φώτα είναι πάντα σημαντικά, οπότε μπορείτε να φτιάξετε φανάρια πάγου (εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, δηλαδή χαμηλές θερμοκρασίες) ή βάλτε κανονικά φαναράκια με κεριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαμπάκια led: πάνω σε κάποιο φυτό, σε μια σύνθεση ή μέσα με κάποιο φανάρι. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για να συνεχίσετε να έχετε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα στην βεράντα σας

Δείτε παρακάτω μερικές υπέροχες ιδέες χειμερινής διακόσμησης για το μπαλκόνι ή την βεράντα σας