Οι κουζίνες είναι ίσως οι πιο λειτουργικοί χώροι στα σπίτια μας: εδώ μαγειρεύουμε, τρώμε, μιλάμε, μερικές φορές δουλεύουμε και πολλά άλλα οπότε τις αγαπάμε! Εάν πιστεύετε ότι η κουζίνα σας χρειάζεται ανακαίνιση, αλλά δεν είστε έτοιμοι για το χάος που θα προκαλέσει αυτή η εργασία, σας παρουσιάζουμε παρακάτω 25 Ιδέες Ανακαίνισης Κουζίνας Χωρίς Άγχος.

Advertisements

 

Βάψτε τα ντουλάπια σας

Το βάψιμο των ντουλαπιών θα δώσει αμέσως στην κουζίνα σας μια ολοκαίνουργια εμφάνιση και θα τη ζωντανέψει. Χρησιμοποιήστε τολμηρές, ανοιχτές αποχρώσεις για μια μοντέρνα πινελιά ή σκούρες για vintage κομψότητα.

 

 

Advertisements

 

Αλλαγή εξοπλισμού

Η πλήρης αλλαγή του εξοπλισμού (βρύσες, πόμολα κ.α.) θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η κουζίνα σας για μια νέα αλλαγή. Είτε χρησιμοποιείτε μοναδικά που είναι εξαιρετικά μοντέρνα, είτε θέλετε για μια πιο παραδοσιακή όψη, μπορείτε να τα συνδιάσετε με το βάψιμο των ντουλαπιών.

 

 

Advertisements

 

 

 

Αναμείξτε τα έπιπλα σας

Μια μικρή ανάμειξη επίπλων θα κάνει την κουζίνα σας να μοιάζει μοναδική χωρίς να είναι υπερβολική. Συνδυάσετε διαφορετικά σκαμπό, αποχρώσεις, σχέδια και μεγέθη για την απόλυτη αντίθεση.

 

 

 

 

 

 

Γεμίστε με φωτιστικά

Τοποθετήστε έναν πολυέλαιο και φωτιστικά που είναι αρκετά μεγάλα για να γεμίσουν την κουζίνα ώστε να έχει μια κομψή γοητεία και να είναι συνάμα φωτεινή.

 

 

 

 

 

Λειτουργική νησίδα κουζίνας

Ακόμα κι αν δεν έχετε κυριολεκτικά χώρο για μια νησίδα κουζίνας, θα πρέπει να έχετε, καθώς μπορεί να αλλάξει εντελώς την κουζίνα σας καθώς είναι εξαιρετικά χρήσιμη στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, στο ξεφλούδισμα και άλλα πράγματα και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζαρία.

 

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements