Οι καμπύλες και τα οργανικά σχήματα συγκαταλέγονται στις τάσεις διακόσμησης σπιτιού φέτος και ήρθαν για να μείνουν. Μπορείτε να τα δείτε σε αρχιτεκτονικές αψίδες, ως λεπτομέρειες σε έπιπλα όπως πολυθρόνες, καναπέδες, καθρέφτες και μπανιέρες. Τα οργανικά, λιγότερο γωνιακά σχήματα μπορούν να προσθέσουν μια αίσθηση καλωσορίσματος σε οποιοδήποτε χώρο. Επιλέξτε μεγάλους, στρογγυλούς καθρέφτες που είναι το νούμερο ένα καμπύλο στοιχείο που λατρεύουν όλοι και είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε πολλά δωμάτια και στιλ διακόσμησης.

Ένας μεγάλος στρογγυλός καθρέφτης θα κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή σκοτεινό είναι και θα το σε ευάερο και φωτεινό χώρο. Προσθέτουν κομψότητα σε εισόδους, σαλόνια, μπάνια και υπνοδωμάτια. Το κυκλικό σχήμα μετατρέπει τον καθρέφτη σε διακοσμητικό, με πολλές επιλογές πλαισίου.

Κρεμάστε έναν μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη (όσο μεγαλύτερος, τόσο το καλύτερο) στην είσοδό σας, καθώς είναι συνήθως απαραίτητο για έναν τέτοιο χώρο ώστε να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός. Κρεμάστε ή βάλτε στο πάτωμα έναν μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι σας ώστε να διπλασιάσει τον χώρο και να γίνει ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο. Κρεμάστε έναν πολύ μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη ή δύο στο μπάνιο σας για να γίνει εξαιρετικά έντονο και τολμηρό. Τοποθετήστε στη γωνία μακιγιάζ σας έναν τέτοιο καθρέφτη και θα είστε πάντα ευτυχείς να το κοιτάζετε και να βλέπετε όλα όσα χρειάζεστε.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements