Μην χασετε

24 όμορφες ιδέες διακόσμησης καθιστικού σε γκρι και κίτρινες αποχρώσεις

Το γκρι και το κίτρινο είναι ένα τολμηρός και χαρούμενος συνδυασμός και κυρίως για το 2021!  Έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για να κλέψετε και να εμπνευστείτε για το πως να δημιουργήσετε ένα κομψό σαλόνι σε γκρι και κίτρινες αποχρώσεις, ρίξτε μια ματιά!

 

Ο συνδυασμός του γκρι με το κίτρινο φαίνονται καταπληκτικά σε κάθε δωμάτιο, από μίνιμαλ έως vintage, δημιουργώντας ένα λακωνικό στιλ πιο φωτεινό και κομψό.

Το γκρι είναι ένα υπέροχο βασικό χρώμα και αν σας φαίνεται βαρετό συνδυάστε το με ουδέτερα χρώματα. Χρησιμοποιώντας το γκρι ως βασικό χρώμα στο σαλόνι σας θα το κάνει διαχρονικό και κομψό – ένα τέτοιο χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Advertisements

Το γκρι διαθέτει πολλές αποχρώσεις, από πολύ φωτεινές έως πολύ σκούρες, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο με μεγάλες αντιθέσεις ή ένα δωμάτιο ευάερο και αιθέριο. Προσθέστε κίτρινες πινελιές για να κάνετε το σαλόνι πιο τολμηρό, πιο ελκυστικό και πιο ενδιαφέρον.

 

Δείτε παρακάτω μερικές υπέροχες ιδέες διακόσμησης καθιστικού σε γκρι και κίτρινες αποχρώσεις που συγκεντρώσαμε και εμπνευστείτε

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα