Τα Boho chic και τα τσιγγάνικα στυλ είναι ελεύθερα πνευματικά και πολύ χαλαρά, ενώ ταυτόχρονα είναι ζωηρά και φωτεινά. Boho διακόσμηση του σπιτιού μπορεί εύκολα να αναδημιουργηθεί, καθώς δεν απαιτεί μεγάλη αντιστοίχιση, και μπορείτε να πάρετε κάποια αναγεννημένα και vintage κομμάτια και πολύ DIY διακόσμηση.

 

Εάν αισθάνεστε ότι θα θέλατε κάποιο boho ντεκόρ για το σπίτι σας και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, προσπαθήστε να κάνετε μια boho βεράντα.  Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να κάνετε τη βεράντα σας boho chic και τους επισκέπτες να πουν wow.

 

Επιλέξτε κομμάτια επίπλων ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας: Εάν είναι μικρός, πάρτε μόνο μερικά στοιχεία – μια κούνια, μια καρέκλα ή ένα πουφ, αν είναι μεγάλη, μπορείτε να έχετε μια τραπεζαρία και χώρο ύπνου. Ποια έπιπλα θα επιλέξετε για διακόσμηση boho; Πηγαίνετε για ένα τραπέζι boho ή vintage, μερικά παγκάκια και καρέκλες, ένα δερμάτινο οθωμανικό και ένα ψάθινο τραπέζι.

Ένα vintage μπαούλο ή κιβώτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι, και μια αιώρα για χαλάρωση μπορεί να είναι ένα ωραίο κομμάτι ακόμη και για μια μικρή βεράντα, και μοιάζει πολύ boho-όπως. Εάν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, πηγαίνετε για πολύχρωμα και φωτεινά ταπετσαρίες ή ουδέτερη ταπετσαρία, αν σας αρέσουν τα ανοιχτόχρωμα χρώματα.

 

Η διακόσμηση που κάνει τον χώρο boho! Πρώτα απ ‘όλα, βάλτε φαναράκια κεριών, καλύτερα μαροκινά, για να φωτίσετε τη βεράντα, ή προτιμήστε λυχνίες λυγαριά για λαμπτήρες μενταγιόν. Δεύτερον, αναζητήστε πολύχρωμα τυπωμένα υφάσματα: χαλιά, καλύμματα, μαξιλάρια, θα φέρουν μια ισχυρή αίσθηση boho και θα μπορούν να γίνουν εύκολα, εάν ξέρετε να τα δημιουργείτε και να ράβετε.

Τρίτον, προσθέστε τα καλάθια και τις πινελιές λυγαριάς και ψάθας για μια ελεύθερη πνευματική αίσθηση. Ένα από τα βασικά πράγματα για έναν χώρο boho είναι το κρεμαστό πράσινο και τα φυτά – μπορεί να τοποθετηθεί παντού, και αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος – κρεμάστε τις γλάστρες, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο κρεμαστό κήπο.

Δείτε τις ιδέες που έχουμε για σας στις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή