Οι εξωτερικοί χώροι διαβίωσης μπορούν να προσθέσουν μεγάλη αξία στο σπίτι σας, για να μην αναφέρουμε όλο τον επιπλέον χώρο για διασκέδαση, απολαμβάνοντας τον όμορφο καλοκαιρινό καιρό και απλά χαλαρώνοντας. Αλλά αν η αυλή σας ψήνετε από τον ήλιο, ίσως να διαπιστώσετε ότι δεν θα μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο εκεί έξω.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο από τους υπαίθριους χώρους σας χωρίς εγκαύματα από τον ήλιο, αυτές οι ιδέες σκίασης της αυλής μπορεί να είναι μόνο το εισιτήριο. Είτε ψάχνετε για κάτι φορητό που μπορεί να μετακινηθεί γύρω από την αυλή για να ταιριάζει στην τρέχουσα διάθεσή σας ή ένα μεγάλο, τολμηρό, κομμάτι όπως μια πέργκολα που είναι τόσο λειτουργική όσο είναι κομψή, θα βρείτε μια σκιά κατά του ηλίου για την αυλή που να σας ταιριάζει. Ακόμη ανάλογα με τις ευαισθησίες σχεδιασμού, τον προϋπολογισμό και τις δεξιότητές σας, είτε πρόκειται για ράψιμο, ξυλουργική, μεταλλοτεχνία, ή κάτι άλλο εντελώς.

Αυτά τα όμορφα έργα κάνουν περισσότερα από το να κρατάνε μακριά τον ήλιο. Χρησιμοποιήστε τέντες σκίασης για να ορίσετε υπαίθριους χώρους καθισμάτων ή να προσθέσετε ιδιωτικότητα από τους γείτονες γύρω από την πισίνα ή το deck σας. Λάβετε υπόψη ότι οι ρυθμιζόμενες τέντες είναι οι πιο χρήσιμες.

Μπορείτε πάντα να τις αφαιρέσετε ή να τα τραβήξετε αν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο φως ή αν ο δυνατός αέρας απειλεί να τις βλάψει. Είστε έτοιμοι να νικήσετε αυτή τη ζέστη καλοκαίρι; Ελέγξτε αυτές τις ιδέες σκίασης για την αυλή το αίθριο ή τον κήπο σας που θα σας κάνουν να περάσετε όλο το καλοκαίρι στους εξωτερικούς σας χώρους.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

texnotropieskaidiakosmisi.com