Οι σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά είναι μια κορυφαία τάση για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016. Στην ουσία πρόκειται για έναν συνδυασμό χρωμάτων που δημιουργούν ένα συνολικό ζεστό και όμορφο look που είναι ιδιαίτερο χρωματικά αλλά και απαλό σαν αποτέλεσμα.

Advertisements

Είναι ένα υπέροχο look, όχι ιδιαίτερα extreme, αφού παρόλο που περιέχει χρώματα όπως το μωβ, το ροζ, το γκρι, βασίζεται σε φυσικές αποχρώσεις.

Η συγκεκριμένη επιλογή βαφής μαλλιών δεν αποδίδει μόνο ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, αλλά ένα χρώμα μαλλιών που έχει διάρκεια, αφού αφήνει το περιθώριο στις σκούρες ρίζες να εμφανιστούν και να αφομοιωθούν στο όλο χρωματικό φάσμα. Πέρα από το πρισματικό σοκολατί μωβ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βάψετε τα μαλλιά σας σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Δείτε λοιπόν 20 ιδέες για σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει και σας αντιπροσωπεύει!

1. Πρισματικό σοκολατί μωβ

idees-gia-mwv-sokolati-apoxrwseis-sta-mallia-02

 

Το ροζ που εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού συνεχίζεται όμορφα στο μωβ που θα δείτε στο πίσω μέρος, δημιουργώντας ένα υπέροχο look που έρχεται σε μια ομοιόμορφη αντίθεση με τις καστανές ρίζες. Μια επιλογή χρώματος που αναδεικνύεται υπέροχα μέσα από υπέροχες μπούκλες.

Advertisements
Advertisements