Το σπίτι σας ξεκινάει από την είσοδο σας, πράγμα που σημαίνει ότι εάν πρόκειται για μια διακόσμηση διακοπών, θα πρέπει να ξεκινήσετε εκεί. Δεδομένου ότι οι πιο πραγματικές διακοπές για τώρα είναι τα Χριστούγεννα, είναι καιρός να ρίξετε μια ματιά πώς να κάνετε την είσοδο σας φιλόξενη, ευπρόσδεκτη και άνετη. Εδώ είναι μερικές συμβουλές και οι όμορφες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πιο τέλειο Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ για την είσοδο σας.

Advertisements

Χρώματα

Επιλέξτε ένα χρωματικό σχέδιο για την διακόσμηση των διακοπών σας – με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να κάνετε το σπίτι σας ενοποιημένο και να επιλέξετε σωστές διακοσμήσεις. Τα παραδοσιακά κόκκινα και τα πράσινα είναι ατελείωτα και πάντα λειτουργούν, αλλά υπάρχουν πολλές περισσότερες ιδέες από αυτά – ουδέτερεςμονοχρωματικές γκρι και λευκέςχρυσές και κόκκινεςλευκές και κόκκινες και ούτω καθεξής – εξαρτάται από την εμφάνιση και εντύπωση που θέλετε να δημιουργήσετε. Ενσωματώστε ταράνδους και καρό για να κάνετε την είσοδο σας άνετη – αυτές είναι  οι πιο παραδοσιακές ιδέες για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Φυσική διακόσμηση

Αν έχετε κάποιο χώρο, τοποθετήστε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο – ένα συνηθισμένο ή ένα επιτραπέζιο, ή ακόμα και μερικά κλαδιά, με αυτόν τον τρόπο θα μετατρέψετε την είσοδο σας σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο. Εάν έχετε λίγο χώρο, πηγαίνετε για αειθαλείς γιρλάντες και στεφάνια, για κλαδιά και πεύκα, για φέτες ξύλου και για οτιδήποτε άλλο έχετε χώρο. Κρατήστε ασημόχρωμες γιρλάντες και στεφάνια σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους, προσθέστε λαμπιόνια σε αυτά και βάλτε κάποια καυσόξυλα σε κάδους ή καλάθια – η φυσική διακόσμηση είναι πάντα πολύ ζεστή και άνετη.

Άλλες ιδέες διακόσμησης

Αν χρειαστούμε λίγο περισσότερο ντεκόρ για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα – η διακόσμηση είναι πάντα απαραίτητη ακόμη και αν ο χώρος είναι μικρός. Τοποθετήστε μερικές κουβέρτες και μαξιλάρια σε έναν πάγκο αν υπάρχει, βάλτε φαναράκια, κεριά, ή κηροπήγια ή  κρεμάστε μερικά φωτάκια. Κρεμάστε κάλτσες, στολίδια, και όμορφες πινακίδες και έργα τέχνης για να δημιουργήσετε μια Χριστουγεννιάτικη διάθεση – χρησιμοποιήστε οτιδήποτε σας κάνει να αισθανθείτε διακοπές. Καλά Χριστούγεννα.

Πηγή

Advertisements