Αυτοδίδακτη κομμώτρια 17 χρονών δημιουργεί απίστευτα σχέδια και χτενίσματα

Είναι ταλαντούχα, είναι μόλις 17 χρόνων και έχει μοναδικό πάθος για τη δουλειά της. Η Μιλένα Ντέκμαν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η Μιλένα Ντέκμαν είναι μια 17χρονη αυτοδίδακτη κομμώτρια. Ασχέτως το χρώμα και το μήκος, για εκείνη τα μαλλιά αποτελούν έναν υπέροχο καμβά πάνω στον οποίο δημιουργεί μαγευτικά σχέδια.

Οι δημιουργίες της είναι πραγματικά απίστευτες. Πολλά χτενίσματα θυμίζουν κροσέ, άλλα πλεκτά σχέδια και άλλα θυμίζουν το στιλ ύφανσης καλαθιού.

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στο Bright Side, αρχικά ξεκίνησε φτιάχνοντας πολύ απλά σχέδια και πλεξούδες, αλλά σιγά σιγά άρχισε να πειραματίζεται και να δημιουργεί όλο και πιο πολύπλοκα και ασυνήθιστα στιλ!

Η Μιλένα φτιάχνει τα σχέδια πάνω σε περούκες και μετά τις δοκιμάζει η ίδια. Το όνειρό της είναι μια μέρα να γίνει πολύ διάσημη και να συνεργαστεί με διάφορους celebrities ή να γίνει στιλίστρια γάμων και να ετοιμάζει τις νύφες για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

  Αφέλειες: Πώς να τις αποκτήσεις χωρίς να κουρέψεις τα μαλλιά σου

Η 17χρονη παραδέχεται πως πολλές φορές δυσκολεύεται, αλλά η σκληρή δουλειά της δεν περνάει απαρατήρητη αφού αρκετοί «βετεράνοι» του χώρου την έχουν επαινέσει για τις δημιουργίες της και έχουν θαυμάσει τα υπέροχα χτενίσματά της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή