Δυο αποχρώσεις που συνδυάζονται εξαιρετικά τόσο μεταξύ  τους όσο και με το  λευκό  και τις φυσικές αποχρώσεις του  ξύλου  και μπορούν να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας όποιο και αν είναι το γενικό της στυλ αφού το Κίτρινο – Μπλε είναι μια επιλογή απόλυτα ταιριαστή για κουζίνες σε ύφος κλασσικό, vintage, μοντέρνο ή ακόμη και country – χωριάτικο.

Advertisements

 

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφοροποιηθεί  όχι μόνο ανάλογα με τους επιμέρους τόνους Μπλε και Κίτρινου που θα επιλέξετε αλλά και με τον τρόπο που αυτές θα “ μοιραστούν ” στο σύνολο του χώρου.

Ειδικά σε μεγάλες κουζίνες επιλέξτε την απόχρωση που θέλετε να κυριαρχεί για τις μεγάλες επιφάνειες των ντουλαπιών και περιορίστε την δευτερεύουσα σε μικρότερα στοιχεία και διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Ξύλινα αλουστράριστα ντουλάπια μπορούν να βαφτούν  και με απλό ακρυλικό νερού για ξύλο (ρεπουλίνη) ενώ αν πρόκειται για ντουλάπια λακαρισμένα, από μελαμίνη-mdf κλπ χωρίς καμιά προεργασία – τρίψιμο θα τους αλλάξετε απόχρωση με  χρώμα κιμωλίας .

Advertisements

 

Σε μικρών διαστάσεων επιφάνειες όπως πχ στο σημείο πάνω από τον πάγκο-νεροχύτη μπορείτε εύκολα να αλλάξετε όψη και στα υπάρχοντα  πλακάκια  χρησιμοποιώντας  αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου.

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements