Μην χασετε

15 όμορφες κουζίνες στις αποχρώσεις του κίτρινου και του μπλε που θα σας εμπνεύσουν

Δυο αποχρώσεις που συνδυάζονται εξαιρετικά τόσο μεταξύ  τους όσο και με το  λευκό  και τις φυσικές αποχρώσεις του  ξύλου  και μπορούν να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας όποιο και αν είναι το γενικό της στυλ αφού το Κίτρινο – Μπλε είναι μια επιλογή απόλυτα ταιριαστή για κουζίνες σε ύφος κλασσικό, vintage, μοντέρνο ή ακόμη και country – χωριάτικο.

 

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφοροποιηθεί  όχι μόνο ανάλογα με τους επιμέρους τόνους Μπλε και Κίτρινου που θα επιλέξετε αλλά και με τον τρόπο που αυτές θα “ μοιραστούν ” στο σύνολο του χώρου.

Ειδικά σε μεγάλες κουζίνες επιλέξτε την απόχρωση που θέλετε να κυριαρχεί για τις μεγάλες επιφάνειες των ντουλαπιών και περιορίστε την δευτερεύουσα σε μικρότερα στοιχεία και διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Advertisements

Ξύλινα αλουστράριστα ντουλάπια μπορούν να βαφτούν  και με απλό ακρυλικό νερού για ξύλο (ρεπουλίνη) ενώ αν πρόκειται για ντουλάπια λακαρισμένα, από μελαμίνη-mdf κλπ χωρίς καμιά προεργασία – τρίψιμο θα τους αλλάξετε απόχρωση με  χρώμα κιμωλίας .

 

Σε μικρών διαστάσεων επιφάνειες όπως πχ στο σημείο πάνω από τον πάγκο-νεροχύτη μπορείτε εύκολα να αλλάξετε όψη και στα υπάρχοντα  πλακάκια  χρησιμοποιώντας  αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα