Το καφέ χρώμα στα νύχια  είναι ασυνήθιστο και πολύ μοντέρνο ειδικά για τον χειμώνα ή το φθινόπωρο. Ένα καφέ μανικιούρ θα δείχνει πολύ ξεχωριστό και στην κατάλληλη απόχρωση σύμφωνα με το δέρμα σου θα είναι καταπληκτικό.

Advertisements

Το γήινο μανικιούρ είναι τάση αλλά το καφέ στις πιο ανοιχτές του αποχρώσεις δηλαδή στο μπεζ και τα διάφορα nude θα είναι πάντα διαχρονικό.

Θα δείτε παρακάτω 15 προτάσεις για τα καλύτερα σχέδια στα νύχια με καφέ χρώμα για όλα τα γούστα!

 

Καφέ μονόχρωμα νύχια σε ωραίες αποχρώσεις!

Διάλεξε τις καλύτερες αποχρώσεις του καφέ για το πιο εντυπωσιακό γήινο μανικιούρ. Κορυφαία επιλογή είναι το σοκολατί το οποίο ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Όμορφοι είναι και οι ανοιχτοί τόνοι του καφέ δηλαδή το μπεζ, το εκρού και τα nude χρώματα. Για αλλαγή θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το ματ εφέ στα μονόχρωμα καφέ νύχια σου για να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα!

 

Advertisements

 

 

Όμπρε νύχια σε τόνους του καφέ και του μπεζ!

Τα tonal neutral nails είναι το νέο γαλλικό. Ουσιαστικά βάφεις τα νύχια σου σε διάφορες αποχρώσεις ενός χρώματος από το πιο ανοιχτό προς το πιο σκούρο για να δημιουργηθεί ένα όμπρε εφέ. Είναι μια καλή ιδέα για εσένα που θες μια ξεχωριστή και μοντέρνα ιδέα για τα νύχια σου αλλά θες να διατηρήσεις και ένα διακριτικό στυλ σε αυτά.

 

Advertisements

 

 

 

 

Καφέ μανικιούρ με animal print!

Κάνε υπέροχο μανικιούρ με καφέ χρώμα παίρνοντας έμπνευση από τα διάφορα animal prints. Πολύ τάση είναι τα αγελαδέ νύχια, τα λεοπάρ αλλά και το ζεβρέ μανικιούρ τα οποία θα είναι ακόμα πιο ξεχωιστά στη καφέ εκδοχή τους!

Advertisements

 

 

 

 

Minimal σχέδια για καφέ μανικιούρ!

Ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις στο μέγιστο το μανικιούρ σου είναι έχοντας ένα απλό στυλ. Έτσι και το χρώμα αλλά και το σχέδιο θα αναδειχτούν καλύτερα. Συνδυάζοντας το καφέ με άλλες αποχρώσεις του ή με το λευκό θα δημιουργήσεις ένα minimal μανικιούρ ιδανικό ακόμα και για τη δουλειά σου!

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

Brown nails με χρυσόσκονη για λάμψη!

Για πιο έντονο και λαμπερό μανικιούρ σου προτείνουμε να συνδυάσεις τα καφέ νύχια με λίγη χρυσόσκονη ή στρας. Προτίμησε η λάμψη σου να είναι σε αντίστοιχους θερμούς τόνους για να δένει αρμονικά με το υπόλοιπο μανικιούρ. Δοκίμασε να βάλεις χρυσόσκονη σε όμπρε στυλ, σε ολόκληρα νύχια ή σε σχέδια με γραμμές!

 

 

 

Advertisements

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements