Δεν είναι ξεχωριστά μόνο επειδή γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, αλλά και για πολλούς ακόμα λόγους. Ποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λοιπόν έχουν τα παιδιά του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την επιστήμη αλλά και την αστρολογία;

Γίνονται πρωινοί τύποι. Είναι πιθανότερο να ξυπνούν νωρίτερα το πρωί από παιδιά που έχουν γεννηθεί άλλους μήνες του χρόνου, σύμφωνα με μια έρευνα Ιταλών και Ισπανών ερευνητών.

Είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες. Αυτό αφορά συγκεκριμένα τα αγόρια του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Βιέννης.

Είναι πιο πιθανό να γίνουν οδοντίατροι. Αν το παιδί σας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη στοματική υγιεινή, μπορεί να είναι επειδή έχει γεννηθεί Δεκέμβριο. Τα παιδιά του συγκεκριμένου μήνα δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση προς το επάγγελμα του οδοντιάτρου μεγαλώνοντας, όπως παρατήρησαν Βρετανοί επιστήμονες.

Μπορεί να φτάσουν τα εκατό χρόνια. Στατιστικά, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να σβήσουν εκατό κεράκια.

Είναι Τοξότες ή Αιγόκερως: Και λίγη αστρολογία. Αν έχουν γεννηθεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου είναι Τοξότες, δηλαδή, σύμφωνα με τα άστρα, έχουν εξωστρέφεια και λατρεύουν τα ταξίδια. Αν έχουν γεννηθεί από τις 22 του μήνα και μετά, είναι Αιγόκεροι, δηλαδή είναι αποφασιστικοί αλλά και πρόθυμοι να βοηθήσουν τους γύρω τους.

Δείτε ακόμα δέκα άγνωστες πληροφορίες για τα παιδιά του Δεκεμβρίου.

πηγή