Η εποχή των πλαστικών και αλουμινένιων παραθύρων σχεδόν αντικατέστησε ξύλινα κουφώματα από την καθημερινή ζωή. Αλλά μετά από μια καλή υπηρεσία, τα παλιά παράθυρα μπορούν να μετατραπούν σε άλλα εσωτερικά και διακοσμητικά αντικείμενα.
Από αυτά μπορείτε να κάνετε κρεμάστρες, κορνίζες φωτογραφιών, τραπέζια καφέ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Κατά την εγκατάσταση πλαστικών παραθύρων, λίγοι άνθρωποι σκέφτονται να χρησιμοποιούν τα παλαιά πλαίσια στην εσωτερική τους διακόσμηση. Τις περισσότερες φορές απλώς τα πετάνε, αλλά μπορούν να κάνουν ωραία και λειτουργικά έπιπλα, για παράδειγμα, ένα τραπέζι του καφέ.

Παλιά παράθυρα μπορούν να γίνει μέρος του εσωτερικού χώρου του υπνοδωματίου. Μπορούν να εγκατασταθούν αντί προσκέφαλο του κρεβατιού. Αυτό θα ισχύει σε δωμάτια διακοσμημένα με ρουστίκ στυλ, όπως τα χωριάτικα.

Πίνακας σημειώσεων. Είναι πολύ βολικό να αφήσετε χαριτωμένα μηνύματα σε αγαπημένους ανθρώπους, να κρατήσετε σημαντικές σημειώσεις και να κάνετε λίστες αγορών για το σπίτι. Μπορεί να κατασκευαστεί από το ίδιο παλιό παράθυρο, εξοπλισμένο με φύλλα φελλού ή σχιστόλιθου, κατάλληλα κελιά για την αποθήκευση φωτογραφιών και σημειώσεων.

 

 

Πηγή