Ένα όμορφο κούρεμα για το 2021 είναι απαραίτητο μιας και υπάρχουν πολλές υπέροχες προτάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου.

Μη ξεχνάς ότι μπορείς να δοκιμάσεις κάθε κούρεμα με λίγες προσαρμογές ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου αλλά και τη ποιότητα της τρίχας σου. Μη περιοριστείς σε συγκεκριμένα κουρέματα και τόλμησε να κάνεις ακόμα και μια μεγάλη αλλαγή. Ας δούμε λοιπόν μερικά όμορφα κουρέματα που μπορείς να διαλέξεις!

 

Ανάλαφρο κούρεμα με curtain bangs!

Μια πολύ σύγχρονη πρόταση για τα μαλλιά σου είναι τα κουρέματα έως τον ώμο με αφέλειες-κουρτίνα. Το 2021 θέλουμε κουρέματα που δείχνουν όμορφα αλλά και ανάλαφρα για μια ωραία καθημερινή εμφάνιση. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου και για όλους τους τύπους μαλλιών!

 

 

 

 

 

 

Πολύ κοντό καρέ με όμορφους όγκους!

 

Ένα πολύ κοντό καρέ με ωραία φράντζα για όγκο θα σου δώσει το τέλειο hollywood-style look. Το στυλ αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίζεις δίνοντας σου παράλληλα ένα πιο vintage vibe. Παρά το κοντό μήκος ενός τέτοιου hairstyle μπορείς να δημιουργήσεις ωραία χτενίσματα αλλάζοντας τη χωρίστρα σου, δημιουργώντας περισσότερο ή λιγότερο όγκο στα μαλλιά κάθε φορά ή κάνοντας ιδιαίτερα πιασίματα.