12+ στυλάτοι τρόποι δεσίματος ζώνης για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Ένα από τα πιο απλά αξεσουάρ που όμως προσθέτει ξεχωριστό στυλ, είναι η γυναικεία ζώνη. Ακόμη κι αν δεν χρειάζεται να την φορέσετε για να κρατήσετε το παντελόνι στη θέση του ή για να κλείσετε το παλτό σας, μια ζώνη μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα σύνολο και να δημιουργήσει μια όμορφη και κομψή σιλουέτα τύπου κλεψύδρας, σμιλεύοντας τη μέση.

Είτε πρόκειται για μια απλή δερμάτινη στενή ή φαρδιά ζώνη με αγκράφα ή για κάποια που δένει με κρίκους, οι τρόποι που μπορείτε να την δέσετε είναι αμέτρητοι. Fashionistas από όλο τον κόσμο προτείνουν να τη φοράμε με διάφορες εναλλακτικές και μοντέρνες μεθόδους που θα απογειώσουν την εμφάνιση μας.

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να φορέσετε μια ζώνη με απλούς και γρήγορους τρόπους που θα θέλουν όλες οι φίλες σας να αντιγράψουν!

12 όμορφοι τρόποι δεσίματος μιας στενής ζώνης με αγκράφα

Πέρα από το κλασσικό κούμπωμα της ζώνης με την αγκράφα της, υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να τη δέσουμε δημιουργώντας πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα σχήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρετε κάποια βασικά βήματα και να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες όπου παρουσιάζονται εύκολοι αλλά περίτεχνοι και fashionable τρόποι δεσίματος μια στενής ζώνης με αγκράφα που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!

Απλό γύρισμα σε ζώνη με αγκράφα

Δέσιμο στενής ζώνης για φόρεμα ή παντελόνι με απλό γύρισμα

Κλασσικός διπλός κόμπος

Διπλός στριφογυριστός κόμπος

Δέσιμο ζώνης φιόγκος

Τρόπος δεσίματος λεπτής ζώνης με διακοσμητικό κόσμημα

Όλα για την μόδα | Πατήστε εδώ και δείτε τις πιο όμορφες ιδέες και μυστικά για να είστε πάντα στην μόδα

Δέσιμο ζώνης με αγκράφα σε σχήμα 8

Εξωτερικός κόμπος

Κομψό δέσιμο στενής ζώνης

Πλάγιο οχτάρι για δέσιμο της ζώνης

Δέσιμο ζώνης τύπου γραβάτας

Δέσιμο ζώνης με αγκράφα σε κύμα

10 εναλλακτικοί τρόποι για δέσιμο ζώνης με κρίκους

Οι ζώνες με κρίκους είναι πολύ δημοφιλείς! Πολλές φορές ωστόσο δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε εναλλακτικές μεθόδους για να φορέσουμε μια τέτοια ζώνη με στυλ.

Αν ψάχνετε λοιπόν να βρείτε τρόπους δεσίματος μιας ζώνης με κρίκους που θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, τα παρακάτω βίντεο θα σας δώσουν μερικές ιδέες για να το πετύχετε.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα στυλ μπορούν επίσης να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε ζώνη με αγκράφα, στενή ή φαρδιά.

Στυλάτοι και πρωτότυποι τρόποι δεσίματος της ζώνης σε παλτό ή φόρεμα

Γιατί να περιορίζεστε στο κλασσικό δέσιμο ενός φιόγκου ή κόμπου, όταν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό τριαντάφυλλο είτε έναν εναλλακτικό φιόγκο;

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας δείξει υπέροχες προτάσεις δεσίματος μιας ζώνης σε παλτό ή φόρεμα για να ανανεώσετε με στυλ την εμφάνιση σας. Πρόκειται για απλούς τρόπους που μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε, αρκεί να γνωρίζετε τα βήματα για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

Τέρμα λοιπόν το απλό κούμπωμα με την αγκράφα! Ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε το στυλ σας, φορώντας τη ζώνη σας σαν Fashionista!

Πηγή

Όλα για την μόδα | Πατήστε εδώ και δείτε τις πιο όμορφες ιδέες και μυστικά για να είστε πάντα στην μόδα