Η ζωή σε ένα μικρό σπίτι δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί, αν χρησιμοποιείτε το χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν έχετε άλλες προτεραιότητες, τότε ίσως να παραλείψετε την τραπεζαρία.

Advertisements

 

Πώς μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα μέρος που να είναι ευχάριστο για κουβέντα ή γεύμα, λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη χώρου; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε Μοναδικές Ιδέες για Μικρές Τραπεζαρίες.

 

Δεν χρειάζεστε πραγματικά μια μεγάλη και ευρύχωρη τραπεζαρία για να τη χαρείτε. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο για ένα τραπέζι, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πτυσσόμενο.

 

Advertisements

Γωνιακά καθίσματα είναι μια καλή ιδέα για μικροσκοπικούς χώρους.

 

Ένα παγκάκι είναι πάντα μια καλή λύση για περισσότερες θέσεις. Αυτό το παράδειγμα δείχνει πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το χώρο σε μια μικρή γωνία ενός δωματίου.

 

Advertisements

Μπορείτε να φτιάξετε μια γωνιά φαγητού. Αν και είναι μικρή έχει μεγάλη γοητεία. Προσθέστε ένα τοίχο γκαλερί μαζί με ένα όμορφο κρεμαστό φωτιστικό.

 

 

 

 

 

 

 

Ακριβώς επειδή δεν έχετε αρκετό χώρο, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε μια άνετη τραπεζαρία. Εναπόκειται σε εσάς και στη φαντασία σας να βρείτε έναν τρόπο που θα ταιριάξει στο μικρό σας σπίτι.

 

 

πηγή

 

Advertisements