Δεν έχει τέλος η λίστα με τα θύματα του γυναικολόγου από τη Ρόδο καθώς προστίθενται συνεχώς κι άλλες γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ασέλγησε εις βάρος τους.

Advertisements

Στη νέα αυτή περίπτωση μια 32χρονη γυναίκα, έκλεισε ραντεβού στον γυναικολόγο την 1η Ιουλίου 2020 μεσώ μιας γνωστής της προκειμένου να την εξετάσει για εξωτερική κύστης που την ταλαιπωρούσε.

Όπως αναφέρει στη μήνυση που συνέταξαν οι δικηγόροι της, Στέλιος Αλεξανδρής και Ευαγγελία Αρνιθένου: «Αφού πήγα μέσα στο ιατρείο και εξήγησα στον γιατρό το πρόβλημα που είχα, μου είπε να ξεκινήσουμε την εξέταση. Όταν ρώτησα που να βγάλω τα ρούχα μου γιατί δεν είδα κάποιο παραβάν μου απάντησε: «Βγάλε τα εδώ στην ψύχρα χωρίς ποτό».

Δεν απάντησα, όταν στη συνέχεια ρώτησα που να αφήσω τα ρούχα μου είπε: «Θα τα βάλω στην τσέπη μου». Με τράβηξε από το χέρι, με αγκάλιασε σφιχτά, ενώ ήμουν γυμνή και μου είπε να πάρω «θέση μάχης».

Έκανα τα στραβά μάτια γιατί πονούσα πολύ και έκατσα στο κρεβάτι εξέτασης σε κατάσταση σοκ. Παρόλο που η κύστη ήταν εξωτερική, εκείνος ήθελε να με εξετάσει με το χέρι εσωτερικά, χωρίς να βάλει γάντι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε άλλο γιατρό, έβαλε το χέρι του και ξεκίνησε να κάνει κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις σαν να προσπαθούσε να με φέρει σε ερεθισμό και οργασμό και άρχισε να με φιλάει στα μπούτια.

Advertisements

Εγώ σοκαρισμένη και σε αμηχανία του είπα να τελειώνει με την εξέταση γιατί με έκανε να νιώθω άβολα όλη η διαδικασία. Μετά από λίγο σταμάτησε και μου είπε να κλείσουμε ραντεβού για την διάνυξη της κύστης. Επειδή ένιωσα πολύ άβολα με την εξέταση, έκλεισα ραντεβού σε εξωτερικό γυναικολόγο και δεν πήγα ποτέ στο ραντεβού με τον συγκεκριμένο γυναικολόγο».

Όπως λέει στη μήνυσή της η 32χρονη γυναίκα, δυστυχώς, έπαθε μόλυνση και είχε αφόρητους πόνους και πυρετό. «Έτσι αναγκάστηκα να πάω στα εξωτερικά ιατρεία-επείγοντα την 7η Ιουλίου του έτους 2020 στις 4 με 5 τα ξημερώματα, όπου για κακή μου τύχη εφημέρευε ο συγκεκριμένος γυναικολόγος. Δεν είχα άλλη επιλογή και αναγκάστηκα να με εξετάσει εκείνος. Όταν πήγαμε στο ιατρείο του μου είπε : «Γιατί δεν ήρθες στο ραντεβού; Φοβήθηκες μήπως και σε γα…;».Σοκαρισμένη του απάντησα να κάνει ότι χρειάζεται, αλλιώς θα αρχίσω να φωνάζω σαν τρελή. Αφού λοιπόν ξαναείδε την κύστη, χωρίς να με αγγίξει αυτή τη φορά, μου είπε ότι έπρεπε να κάνω εισαγωγή και την επόμενη μέρα θα γινόταν η διάνυξη. Όπως και έγινε».

Όμως ο εφιάλτης της συνεχίστηκε, καθώς η 32χρονη έπρεπε να τον επισκεφτεί ξανά για κάνει κάποιες αλλαγές στις γάζες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στη μήνυση της: «Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να πάω αναγκαστικά γιατί εκείνος με είχε αφαιρέσει την κύστη. Όταν λοιπόν σε μετέπειτα χρόνο, ήτοι την τρίτη φορά που πήγα για αλλαγή γάζας και αφού έβγαλα τα ρούχα μου για να γίνει η διαδικασία, ζήτησα συγγνώμη γιατί ήμουν αδιάθετη και μου απάντησε με πονηρό τρόπο ότι δεν τον ενοχλεί «γιατί λίγο αιματάκι βοηθάει για να γλιστράει». Μάλιστα αμέσως μου είπε ότι θα ήθελε «τις επόμενες φορές να πάω αξύριστη γιατί με προτιμάει έτσι». Αφού το άκουσα αυτό σηκώθηκα αμέσως και πήγα να βάλω τα ρούχα μου και εκείνος ήρθε από πίσω μου με έπιασε σφιχτά λέγοντάς μου «δες τι μου έχεις κάνει» και ήταν σε στύση. Του είπα ότι θα του κάνω καταγγελία και ότι θα μιλήσω στην σχέση μου και μου είπε ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση και ότι θα με περίμενε την επόμενη μέρα πάλι για την τελευταία αλλαγή της γάζας, αλλά δεν ξαναπήγα ποτέ. Ο λόγος που δεν το κατήγγειλα αμέσως ήταν απλά ο φόβος,η ευάλωτη και εύθραυστη ψυχολογική μου κατάσταση, το ότι θεωρούσα ότι κανείς δεν θα με πίστευε, φοβόμουν την έκθεσή μου σε μία κλειστή κοινωνία. Όταν το συζήτησα με μία φίλη μου είπε ότι χωρίς αποδείξεις μπορεί να με βγάλει τρελή και έτσι αρχικά αν και το επιθυμούσα πολύ να τον καταγγείλω γιατί ήμουν πολύ θυμωμένη με όσα διέπραξε εις βάρος μου, έκανα πίσω. Όταν όμως είδα το άρθρο για τον γιατρό όπου του έγινε καταγγελία για παρενόχληση σε 55χρονη, κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός και επικοινώνησα αμέσως με δικηγόρο».

Μετά από το συμβάν αυτό και το τεράστιο σοκ που έζησε, αναφέρει ότι δεν μπορούσε να έρθει σε ερωτική επαφή με το σύντροφό της και για τον λόγο αυτό χώρισε διότι μετά ο σύντροφός της λόγω της σeξουαλικής αποχής της, πίστευε ότι μπορεί να διατηρούσε άλλη σχέση.

Advertisements

«Πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν γιατρό, έχω χωρίσει οριστικά από τη σχέση μου και έχω καταλήξει να έχω συνέχεια κρίσεις πανικού και σημάδια κατάθλιψης. Για το λόγο αυτό, από τότε που ασέλγησε εις βάρος μου ο μηνυόμενος κάνω συνεδρίες σε ψυχολόγο. Νιώθω απίστευτο στρες, νιώθω σαν βιασμένη στη ψυχή, καταλήγει.

Πηγή: protothema.gr

Advertisements