Αν σας αρέσει η εορταστική διακόσμηση, αλλά η ιδέα ενός δέντρου ύψους 2.5 μέτρων στο μικροσκοπικό σας σαλόνι σας φαίνεται μπουχτικό ή ακόμα και αδύνατον, τότε ίσως βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμες τις παρακάτω ιδέες.

Advertisements

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 10 προτάσεις χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που θα σας εμπνεύσουν και θα φέρουν στο σπίτι σας το πνεύμα των Χριστουγέννων χωρίς να καταλάβουν πολύτιμο χώρο.

 

Για το τέλος κρατήσαμε αυτό το πολύ εύκολο DIY: Ένα γυάλινο βάζο με κουκουνάρια και στολίδια που σας αρέσουν είναι ιδανικό για να βάλετε μια χριστουγεννιάτικη πινελιά στον χώρο σας. Τοποθετήστε το σε εμφανές σημείο του καθιστικού σας και είμαστε σίγουροι πως αυτό το δέντρο των 2.5 μέτρων… δεν θα σας λείψει καθόλου!

 

Αξιοποιήστε ένα οποιοδήποτε τραπεζάκι του σπιτιού σας και τοποθετήστε πάνω ένα μικρό δέντρο. Είναι μια πολύ καλή ιδέα για να μην πιάσει το δέντρο σας καθόλου χώρο στο πάτωμα.

 

Ένας ρουστίκ δίσκος με δύο επίπεδα είναι μια ευκαιρία για πλούσια διακόσμηση που καταλαμβάνει λίγο χώρο. Βάλτε πάνω στολίδια και διακοσμητικά και τοποθετήστε τον στο καθιστικό ή ακόμα και στην κουζίνα σας!

 

  40 όμορφες ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για να στολίσετε το σαλόνι σας
Έχετε σκάλα; Τότε διακοσμήστε την με κλαδιά, φωτάκια και μπότες – στη συγκεκριμένη περίπτωση το λευκό με το πράσινο δημιουργούν μια πολύ κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

 

Advertisements
Να μια καλή ιδέα αν έχετε πολυέλαιο: στολίστε τον με μερικά χριστουγεννιάτικα κλαδιά όπως αυτά της φωτογραφίας και θα φέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο κέντρο του δωματίου σας.

 

Αξιοποιήστε ένα παράθυρο βάζοντας μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα περιμετρικά και κρεμώντας πανέμορφα ζαχαρωτά. Ο συνδυασμός πράσινο – κόκκινο είναι σίγουρο πως θα αφήσει το χριστουγεννιάτικο στίγμα του.

 

Τα περβάζια των παραθύρων είναι ιδανικά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Δύο δεντράκια μινιατούρες και ένας δίσκος με κεριά είναι σίγουρο πως θα φέρουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

 

 

Ένα πλεκτό καλάθι όπως αυτό που βλέπετε είναι ιδανικό για να τοποθετήσετε μέσα ένα μικρό δέντρο και να το βάλετε σε μια γωνιά του σπιτιού. Αφήστε γύρω του μερικά δώρα για μια έξτρα πινελιά.

 

Χρησιμοποιήστε ένα ράφι και βάλτε πάνω κλαδιά, φωτάκια, κεριά και κρεμάστε 1-2 μπότες όπως ακριβώς στη φωτογραφία.

 

Advertisements
  49 εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού στα χρώματα του χρυσού και του μαύρου

Πηγή

Advertisements