Πως θα αποκτήσεις μυθικό μαύρισμα, χωρίς να κάτσεις στον ήλιο…

Advertisements

Κακά τα ψέματα! Καμιά μας δεν θέλει να μοιάζει με φάντασμα τέλη Ιουνίου, αλλά από την άλλη οι περισσότερες δεν έχουμε κάνει ακόμα τις πρώτες μας διακοπές για να αποκτήσουμε το τέλειο bronze χρώμα…

Ξέχνα το σολάριουμ και τις ώρες στον ήλιο και απόκτησε λαμπερό, sun-kissed μαύρισμα με self-tan! Είναι safe, απλό στην εφαρμογή του, και αν το κάνεις σωστά διαρκεί για παραπάνω από 1 ημέρα….

Τι πρέπει να προσέξεις για να μην γεμίσεις σημάδια από το self-tan; Μάθε 10 must τιπς για τέλεια, φυσική bronzed επιδερμίδα:

#1 Η απολέπιση είναι απαραίτητη:

Advertisements

Πριν κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να κάνεις μια καλή απολέπιση για να πάρεις ομοιόμορφο χρώμα.

#2 Κάνε αποτρίχωση 1 ημέρα πριν:

Πριν εφαρμόσεις το self tan, βεβαιώσου ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις μετά αποτρίχωση στα πόδια σου. Τόσο τα αποτριχωτικά προϊόντα όσο και το ξυράφι έχουν την τάση να απομακρύνουν το self tan.

#3 Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση:

Πριν εφαρμόσεις το προϊόν, θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει την υγεία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου. Τα ξηρά δέρματα δεν ανταποκρίνονται σωστά στα προϊόντα αυτομαυρίσματος. Μια εβδομάδα πριν, λοιπόν, προετοίμασε σωστά το σώμα σου με προϊόντα έντονης ενυδάτωσης και θρέψης.

Advertisements

#4 Φόρεσε γάντια:

Για να εφαρμόσεις τα προϊόν, καλύτερο είναι να φορέσεις γάντια μιας χρήσης. Αυτό, θα γλιτώσει τις παλάμες σου από το κιτρίνισμα που μπορεί να αποκτήσουν αν δεν πλύνεις τα χέρια σου πιο γρήγορα από το γρήγορα.

#5 Η σωστή εφαρμογή:

Άπλωσε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις προσέχοντας να μην ξεχάσεις κάποιο σημείο. Ξεκίνησε από χαμηλά και προχώρα προς τα πάνω.

#6 SOS σημεία:

Advertisements

Τα σημεία που πρέπει να είσαι προσεχτική είναι τα γόνατα και οι αγκώνες που είναι οι πιο ξηρές περιοχές του σώματος. Εκεί, πέρασε απαλά το self tan διαφορετικά, το προϊόν θα απορροφηθεί πολύ και εκείνα τα σημεία θα γίνουν πιο σκούρα από το υπόλοιπο σώμα.

#7 Διάλεξε το σωστό προϊόν:

Διάλεξε εκείνο το προϊόν που σε εξυπηρετεί. Μπορεί να είναι κρέμα, mousse ή spray. Επίσης, επέλεξε τη σωστή απόχρωση βάση του χρώματος που έχει η επιδερμίδα σου. Τα λευκά δέρματα πρέπει να ξεκινήσουν από την πιο ανοιχτή απόχρωση ενώ τα σταρένια από την μεσαία.

#8 Μετά την εφαρμογή:

Μόλις τελειώσεις την εφαρμογή, περίμενε όρθια για κάποια ώρα έτσι ώστε το προϊόν να στεγνώσει τελείως. Μετά, ταμπονάρισε ελαφρά όλο το σώμα μια απαλή πετσέτα και πέρασε την επιφάνεια του με λίγο ταλκ ή πούδρα. Έτσι, θα είσαι σίγουρη ότι το προϊόν δε θα αφήσει σημάδια στα ρούχα σου.

Advertisements

#9 Μην βραχείς:

Καλό θα είναι, να μην μπεις σε νερό για τις επόμενες 8 ώρες, τουλάχιστον! Το νερό θα σταματήσει τη διαδικασία αυτομαυρίσματος, καθώς αυτά τα προϊόντα λειτουργούν αθροιστικά και δημιουργούν πιο σκούρο αποτέλεσμα, όσο περισσότερο μένουν στο σώμα.

#10 Φόρεσε χαλαρά ρούχα:

Για καλό και για κακό, μην φορέσεις πολύ στενά ρούχα, λευκά ή ανοιχτόχρωμα μετά την εφαρμογή. Στην περίπτωση που ιδρώσεις, υπάρχει περίπτωση το προϊόν να αποδειχθεί ότι δεν ήταν και τόσο σταθερό.

faysbook.gr

Advertisements
Advertisements