Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν πιο μεγάλα μάτια και ένα ωραίο αμυγδαλωτό σχήμα. Αν δεν είσαι από τις τυχερές που τα μάτια σους είναι μεγάλα ακόμα και χωρίς βάψιμο, σου έχουμε 10 τρικς που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το βλέμμα που πάντα ονειρευόσουν.

Advertisements

1. Διώξε τους μαύρους κύκλους! Τα πρησμένα μάτια και οι μαύροι κύκλοι δεν βοηθούν ώστε να δείξουν τα μάτια σου μεγαλύτερα. Χρησιμοποίησε οτιδήποτε κρύο (αγγούρι, φακελάκια τσαγιού, eye pads) για να μειώσεις ή και να διώξεις τους μαύρους κύκλους.

2. Βγάλε σωστά τα φρύδια σου. Όσο πιο καθαρή είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια, τόσο πιο μεγάλα θα δείξουν. Μόλις βγάλεις τα φρύδια σου, χτένισέ τα με ένα βουρτσάκι ή χτενάκι προς τα πάνω για να ανοίξει ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

3. Χρησιμοποίησε ένα καλό concealer σε λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση από το δέρμα σου. Άπλωσε καλά με το χέρι ή ένα σφουγγαράκι ώστε να φύγουν εντελώς οι μαύροι κύκλοι και τα σημαδάκια.

4. Βάλε eyeliner στο πάνω βλέφαρο και τράβηξε τη γραμμή του προς τα πάνω και έξω από το μάτι.

5. Επίλεξε ένα μολύβι που θα είναι 2 τόνους πιο σκούρο από τη σκιά σου ώστε να αναδειχθεί καλύτερα το σχήμα των ματιών σου.

6. Χρησιμοποίησε το μολύβι σου από τη μέση του πάνω ματιού για να φτιάξεις μια πιο πυκνή γραμμή όσο πηγαίνεις προς τα έξω.

Advertisements

7. Οι γήινες σκιές είναι ιδανικές για κάθε επιδερμίδα και για να πετύχεις το τέλειο αμυγδαλωτό σχήμα στα μάτια σου.

8. Πριν βάλεις μάσκαρα πάρε ένα ψαλίδι βλεφαρίδων και πέρασέ το από τις βλεφαρίδες σου.

9. Άπλωσε τουλάχιστον 2-3 στρώσεις μάσκαρα για να τονιστούν καλύτερα τα μάτια σου.

10. Μην ξεχάσεις να βάλεις άσπρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο για να φωτίσεις το βλέμμα σου και να φανεί πιο καθαρό και μεγάλο.

Advertisements

πηγή