Ό,τι σχήμα ματιών και να έχεις μπορούν να δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά, κάνοντας το σωστό μακιγιάζ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το μακιγιάζ για μεγάλα μάτια, σαν και αυτά της Mila Kunis, της Amanda Seyfried, της Anne Hathaway, της Sarah Hayland και της Zooey Deschanel. Ακολουθούν λοιπόν τα καλύτερα makeup tips, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα αναδείξεις και να τονίσεις το βλέμμα σου:

Advertisements

 

Πώς να κάνεις μακιγιάζ για μεγάλα μάτια

1. Προτίμησε τις matte σκιές και απόφυγε τα ιριδίζοντα φινιρίσματα, που κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

2. Επίλεξε σκούρες αποχρώσεις σκιών που δίνουν βάθος και απόφυγε τα πολύ φωτεινά χρώματα.

3. Εφάρμοσε μια σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία των ματιών και δούλεψέ την πολύ καλά με το πινέλο για να δώσεις βάθος στα μάτια και να μικρύνεις λίγο το σχήμα τους.

4. Εφάρμοσε eyeliner στην γραμμή τόσο των πάνω, όσο και των κάτω βλεφαρίδων για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μικρότερα.

  Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην ενυδάτωση του προσώπου μας

 

Advertisements

 

5. Για να αντισταθμίσεις το στρογγυλό σχήμα, δημιούργησε cat eyes σχεδιάζοντας μία παχιά γραμμή eyeliner που θα καλύψει σημαντικό μέρος του κινητού βλεφάρου.

6. Δοκίμασε ένα από τα καλύτερα μακιγιάζ για μεγάλα μάτια, τα foxy eyes. Για να το πετύχεις, θα πρέπει να σχεδιάσεις ένα κλασικό wing στην εξωτερική γωνία των ματιών και στη συνέχεια ένα τρίγωνο στην εσωτερική γωνία τους χρησιμοποιώντας το eyeliner.

7. Απόφυγε το λευκό ή μπεζ μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων και προτίμησε ένα καφέ ή μαύρο για να κάνεις τα μάτια να δείχνουν μικρότερα.

8. Εφάρμοσε μια σκουρόχρωμη ματ σκιά κάτω από τη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων και σβήσ’ την ελαφρά με το πινέλο.

9. Απόφυγε τις dramatic ψεύτικες βλεφαρίδες, που θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν ακόμα μεγαλύτερα.

Advertisements

10. Τις περισσότερες φορές τα μεγάλα μάτια συνοδεύονται από έντονες μακριές βλεφαρίδες. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόσεις πολλές στρώσεις μάσκαρα -μία πιθανόν είναι αρκετή.

  Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην ενυδάτωση του προσώπου μας

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Advertisements

 

Advertisements