Μην χασετε

10 όμορφες και έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε την κουζίνα σας χωρίς να την ανακαινίσετε

Αν ανήκετε στο μέσο όρο των ανθρώπων, τότε πιθανώς να περνάτε πολύ χρόνο στην κουζίνα σας. Αρκετό ίσως για να παρατηρήσετε τα φθαρμένα ντουλάπια, τους λεκέδες στο πάτωμα ή την ακαταστασία του συρταριού σας. Είναι επίσης εξίσου πιθανό να έχετε σκεφτεί απλώς «θέλω μια αλλαγή»!

 

Φυσικά η ανακαίνιση μίας κουζίνας δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά ούτε και απαραίτητη! Υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε τον χώρο γρήγορα και οικονομικά.

 

Advertisements
Τέλος μπορείτε να κάνετε μια πολύ ιδιαίτερη παρέμβαση αλλάζοντας τους διακόπτες και τις πρίζες και να βάλετε ένα νέο μοτίβο στην κουζίνα σας!

 

Τι πιο εύκολο από μερικά έργα τέχνης που θα δώσουν χρώμα και οπτικό ενδιαφέρον στον χώρο σας;

 

Τοποθετήστε ένα μικρό χαλί στην κουζίνα σας. Αυτή η παρέμβαση και μόνο θα αλλάξει την αισθητική της.

 

Τοποθετήστε φώτα κάτω από τα ντουλάπια. Είναι ιδιαίτερα βολικά για την προετοιμασία γευμάτων και αλλάξουν ολόκληρο το περιβάλλον της κουζίνας.

 

Advertisements

 

 

Θέλετε ένα γρήγορο και έξυπνο DIY; Βάψτε τις καρέκλες της κουζίνας σας και φέρτε αυτόματα το χρώμα στον χώρο!

 

Advertisements
Αν ο χώρος σας το επιτρέπει, τοποθετήστε ένα διακοσμητικό ταβανιού. Οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.

 

Αλλάξτε τα χερούλια των ντουλαπιών. Επιλέξτε μεταλλικά πόμολα ή πόμολα σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα που ταιριάζει με την κουζίνα σας.

 

Βάλτε σε τάξη τα συρτάρια σας με όμορφα και ιδιαίτερα διαχωριστικά συρταριών. Θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα βρίσκεστε τα πράγματά σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

 

 

Advertisements

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα