Επειδή περνάτε πολύ χρόνο από τη ζωή σας στο σαλόνι του σπιτιού σας καλό είναι να νιώθετε ζεστά σε αυτό και οι καλεσμένοι σας να αισθάνονται απίστευτα φιλόξενα κάθε φορά που έρχονται στο σπίτι σας.

Για να πετύχετε κάτι τέτοιο χρειάζεται να κάνετε μικρές αλλαγές που θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Τα παρακάτω σαλόνια έχουν αυτό ακριβώς και θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες διακόσμησης.

Η boho διακόσμηση κάνει τον χώρο γενικά να δείχνει πιο ζεστός αμέσως. Βάλτε ένα όμορφο ριχτάρι στον καναπέ σας και ένα “ζεστό” χαλί και αμέσως θα νιώσετε τον χώρο σας πιο cosy.

 

Γεμίστε τον καναπέ σας με διακοσμητικά μαξιλαράκια και μάλιστα στο χρώμα του πάγου.

 

Βάλτε γούνινα ριχτάρια και χαλάκια στο σαλόνι σας για ένα ακόμα πιο ζεστό αποτέλεσμα. Τα κεριά θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στη δημιουργία ενός πιο ζεστού σκηνικού.

 

Πλεκτά, μάλλινα μαξιλαράκια σε ζεστά χρώματα όπως είναι το μπεζ και το ροζ μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επίσης ένα μεγάλο χαλί που θα καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια του σαλονιού σας θα βοηθήσει.

 

  20 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με καφέ αποχρώσεις
Οι γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με κάποιο άλλο χρώμα είναι μια πολύ ωραία ιδέα για ένα φθινοπωρινό-χειμερινό σαλόνι. Μην ξεχάσετε να βάλετε στον χώρο σας λουλούδια αλλά και κάποιο ζεστό ριχτάρι.

 

Ένα γούνινο χαλάκι, μερικά κεριά και χειμωνιάτικα ριχτάρια που πέφτουν επιμελώς ατιμέλητα στο πάτωμα μπορούν να δημιουργήσουν το πιο τέλειο σκηνικό.

 

Και αυτό το σαλόνι είναι κάπως έτσι με το ξύλο να κυριαρχεί στον χώρο.

 

Ένας βελούδινος καναπές είναι πάντα μια καλή ιδέα για ένα “ζεστό” σαλόνι. Αν είστε σε φάση αναζήτησης καναπέ τότε βάλτε το βελούδο στην καθημερινότητά σας.

 

Βάλτε όσο πιο πολλά λουλούδια και γλαστράκια με φυτά μπορείτε στο σαλόνι σας. Το πράσινο κάνει από μόνο του έναν χώρο να φαίνεται πιο ζεστός.

Πηγή