Μήπως το σπίτι σας  έχει κάποιον κενό και αδιάφορο τοίχο; Τότε είστε τυχεροί γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τον μετατρέψετε σε ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο που θα γίνει το επίκεντρο της διακόσμησής σας.

Υπάρχουν πραγματικά πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με έναν άδειο τοίχο αρκεί να έχετε φαντασία και δημιουργικότητα. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να πάρετε μερικές πολύ καλές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε την δική σας μοναδική σύνθεση.

Η λύση των κάδρων δεν είναι καινούργια, αλλά να μερικά tips που θα την εξελίξουν: διαλέξτε έργα με παρόμοιες αποχρώσεις και εμπλουτίστε τη σύνθεση με διάφορα άλλα διακοσμητικά, όπως εδώ οι κρεμαστοί παπαγάλοι, το κρεμαστό ράφι και τα φυτά.
Κρεμάστε ένα πλέγμα που θα λειτουργήσει ως χώρος που μπορείτε να κρεμάσετε διάφορα διακοσμητικά, από φωτογραφίες και αποξεραμένα λουλούδια μέχρι οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.
Οι χάρτες δεν είναι χρήσιμοι μόνο στο μάθημα γεωγραφίας, αλλά αποτελούν και ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο. Μπορείτε μάλιστα να τους καδράρετε για να λειτουργήσουν ως ένα μοναδικό έργο τέχνης.
Σας αρέσουν οι υφές; Τότε εκμεταλλευτείτε την τέχνη του μακραμέ και κρεμάστε στον τοίχο σας ένα ιδιαίτερο πλεκτό διακοσμητικό, όπως συμβαίνει σε αυτό το καθιστικό.
Τα ανάγλυφα έργα τέχνης έχουν τη δύναμη να κάνουν αίσθηση όπου και να τα βάλετε. Αυτά τα πανέμορφα κάδρα μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνοι σας. Κολλήστε μερικές σανίδες ξύλου και βάλτε πάνω αστερίες και κοχύλια.
Προμηθευτείτε μερικά τετράγωνα ξύλινα ραφάκια και δημιουργήστε μια σύνθεση στον τοίχο σας. Δοκιμάστε διάφορες διατάξεις, κρατήστε αυτή που σας αρέσει και βάλτε πάνω τα αγαπημένα σας διακοσμητικά.
Να μια ξεχωριστή ιδέα: βάψτε το κάτω μέρος του τοίχου σας χωρίς αυστηρή οριοθέτηση του χρώματος στην πάνω πλευρά, όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία. Στη συνέχεια κρεμάστε διάφορα διακοσμητικά στο σημείο που τα χρώματα ενώνονται.
Ένα πλεκτό καλάθι ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα και πάντα αποτελεί μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή για οποιονδήποτε τοίχο.
Φτιάξτε ένα μίνι κήπο τοποθετώντας μεταλλικά πλαίσια στον τοίχο σας. Έπειτα διακοσμήστε τα με μικρές γλάστρες και θα δείτε το σπίτι σας να πρασινίζει και να ομορφαίνει.
Ξέρετε τι είναι καλύτερο από το πλεκτό καλάθι που αναφέραμε προηγουμένως; Πολλά πλεκτά καλάθια!

πηγή