Χρειάζεται σκέψη και φαντασία για να διακοσμήσετε ένα σαλόνι είτε ένα πολύ μικρό είτε ένα μεγάλο οικογενειακό.

 

Τα καθιστικά που θα φιλοξενήσουν οικογένειες έχουν τις δυσκολίες τους: Τι υφάσματα είναι κατάλληλα για τα παιδιά και τα κατοικίδια; Ποιο coffee table δεν είναι επικίνδυνο για το νήπιο σας; Πώς μπορείτε να το διακοσμήσετε έτσι ώστε να μπορείτε κι εσείς να βρείτε λίγη ησυχία; Όταν αυτές οι ερωτήσεις απαντηθούν, το επόμενο βήμα είναι να βρείτε πως θα φτιάξετε το καθιστικό σας με… στιλ! Και ναι, μπορείτε να έχετε ένα οικογενειακό και ταυτόχρονα στιλάτο καθιστικό.

Δείτε παρακάτω 10 οικογενειακά και ταυτόχρονα πολύ κομψά καθιστικά και να εμπνευστείτε.

 

Ένα πολύ όμορφο καθιστικό με γκρι καναπέδες και έντονη γεωμετρία. Το χρωματιστό χαλί με τα μοτίβα δημιουργεί χώρο παιχνιδιού, ενώ τα πουφ στο πάτωμα είναι ιδανικά για να κάθονται τα παιδιά.

 

Αυτό το καθιστικό είναι ιδιαίτερα φωτεινό και έχει δύο καναπέδες που ο καθένας έχει τον χώρο του. Έτσι όταν τα παιδιά βρίσκονται στον ένα, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον άλλο για λίγη ησυχία. Τα φυτά δίνουν το απαραίτητο χρώμα.

 

Ένα πανέμορφο καθιστικό με χρώματα που ενθουσιάζουν τα παιδιά. Είναι ιδανικό για νήπια που μπορούν να παίζουν στο χαλί χωρίς να ανησυχείτε πως θα χτυπήσουν, καθώς βάση του coffee table είναι υφασμάτινη και χωρίς γωνιές.

 

Ένα καθιστικό σε μπλε και λευκό, σαν αυτό της φωτογραφίας, είναι ιδανικό για να συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια.

 

Κλασσικό και ευρύχωρο. Αυτό το καθιστικό μπορεί να φιλοξενήσει μια πολυμελή οικογένεια με μεγαλύτερα παιδιά.

 

Άλλο ένα καθιστικό που εκτός από πολύ κομψό και στιλάτο, δεν έχει πουθενά σκληρές γωνιές όπου θα μπορούσε να χτυπήσει ένα παιδί. Το χαλί προσθέτει ζεστασιά στον χώρο.

 

Λιτό, απέριττο και ταυτόχρονα πολύ κομψό. Τα υφάσματα με τα πολύχρωμα μοτίβα ζεσταίνουν τον χώρο και το τραπεζάκι από plexiglass εξασφαλίζει πως… τίποτα δεν θα σπάσει.

 

Ρουστίκ και στιλάτο. Ποιός είπε ότι στο οικογενειακό σας σαλόνι δεν μπορείτε να επενδύσετε στο στιλ που σας αρέσει; Το coffee table με τα ροδάκια μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μετακινηθεί και να δημιουργηθεί χώρος για παιχνίδι.

 

Τι καλύτερο για μια οικογένεια από έναν καναπέ με πολλά μαξιλάρια; Τα χρώματα και οι υφές ζεσταίνουν το περιβάλλον και υπάρχει αρκετός χώρος για όλους.

 

Ευρύχωροι καναπέδες, χαλί και ουδέτερα χρώματα είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του καθιστικού. Το coffee table από ξύλο γίνεται το σημείο εστίασης και χωρίς να γίνεται επικίνδυνο για τα παιδιά δημιουργεί ένα πολύ στιλάτο καθιστικό.

 

Πηγή