Αν ανήκετε στους ανθρώπους που πιστεύουν πως κουζίνα και ταπετσαρία δεν πάνε μαζί, τότε μάλλον δεν έχει δει καμία από τις κουζίνες που περιλαμβάνονται στην παρακάτω λίστα.

Οι ταπετσαρίες μπορούν να αποτελέσουν μια πρωτότυπη παρέμβαση που θα ανανεώσει και θα ομορφύνει τον χώρο σας – και ναι, είναι ιδανικές για τις κουζίνες. Έχουν το πλεονέκτημα ότι με μικρό κόστος μπορούν να σας προσφέρουν μια μεγάλη αλλαγή και επίσης, αν ψάχνετε τον τρόπο να βάλετε χρώμα στην κουζίνα σας, είναι από τις νο1 λύσεις που σας προτείνουμε.

Αν έχετε κάποιο κινητό τρόλεϊ-μπαρ τότε είναι η ευκαιρία σας. Κάντε το να ξεχωρίσει και δώστε του πολυτέλεια βάζοντας μια ταπετσαρία με χρυσά μοτίβα ακριβώς από πίσω.
Αντί για πλακάκι πάνω από τον πάγκο της κουζίνας βάλτε μια ταπετσαρία βινυλίου. Θα γλιτώσετε χρήματα και μπορείτε να την αντικαταστήσετε οποιαδήποτε στιγμή.
Για να πετύχετε μια μοντέρνα αισθητική επιδιώξτε ταπετσαρίες με γεωμετρικά μοτίβα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.
Σας τρομάζει το χρώμα; Τότε διαλέξτε μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές επιλογές σε σχέδια και μοτίβα.
Μια ταπετσαρία που είναι ιδανική επιλογή για country στυλ. Για να εξισορροπήσετε τον χώρο και για να μην φαίνεται υπερβολικά θηλυκή, διακοσμήστε με ρουστίκ επιλογές και συμπληρώστε με φυτά.
Δημιουργήστε μια γωνιά για πρωινό και βάλτε μια κομψή ταπετσαρία για να την διαχωρίσετε από τον υπόλοιπο χώρο.
Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι ιδανικά μοτίβα για την κουζίνα. Πάρτε για παράδειγμα αυτά τα χαριτωμένα λεμόνια!
Μικρή κουζίνα; Επενδύστε με μια έντονη ταπετσαρία με φλοράλ μοτίβα τον ένα τοίχο και οδηγήστε τα βλέμματα μακριά από το μικρό μέγεθος χαρίζοντας στον χώρο στυλ και προσωπικότητα.
Αν είστε αρκετά τολμηροί βάλτε ταπετσαρία σε όλο τον τοίχο και αφήστε τη να συμπεριφερθεί ως ο καμβάς που θα αναδείξει τα ντουλάπια σας. Προτιμήστε έντονα μοτίβα και χρώματα.
Θέλετε μάρμαρο αλλά είναι ακριβό; Αυτή η ταπετσαρία θα σας δώσει το στυλ που ζητάτε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία.

Πηγή