Το υπνοδωμάτιο είναι από τους ιδανικότερους χώρους για να τον διακοσμήσετε με πολύ προσωπικό στιλ. Εκεί ξεκουράζεστε και περνάτε προσωπικό χρόνο και η όμορφη διακόσμηση επηρεάζει πάντα θετικά τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι η πρώτη φορά που μετακομίσατε στο καινούργιο σας σπίτι  και τα οικονομικά σας να είναι περιορισμένα.

Advertisements

 

Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να επενδύσετε σε ακριβές διακοσμητικές προτάσεις δεν υπάρχει κανένας λόγος να απογοητεύστε. Υπάρχουν πολλές λύσεις και δυνατότητες για να φτιάξετε ένα πολύ όμορφο υπνοδωμάτιο χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.  Αρκεί λίγη φαντασία και όρεξη για δημιουργία.

Εμείς, σας παρουσιάζουμε 10 προτάσεις με τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα και τη διακόσμηση του δωματίου σας.  Θα σας ανανεώσουν με τρόπο εύκολο και κυρίως… οικονομικό!

 

Τοποθετήστε μια ράγα σε έναν τοίχο και κρεμάστε ένα χαλάκι ή ένα ριχτάρι, αλλάζοντας πλήρως την αισθητική του χώρου.

 

Παίξτε με τα καλύμματα και τα χρώματα. Συνδυάστε το κάλυμμα του κρεβατιού με την κουρτίνα σας ή με μαξιλάρια. Διαλέξτε το σχέδιο και το χρώμα που σας ταιριάζει και απολαύστε την νέα αίσθηση που θα δώσουν στον χώρο.

 

Advertisements
Τοποθετήστε στον χώρο σας αντικείμενα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, όπως για παράδειγμα ένα βάζο με λουλούδια. Είναι μια μικρή αλλαγή που θα σας δώσει όμως μεγάλη χαρά.

 

Τοποθετήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα με έξυπνο τρόπο. Ακόμα και μικρά αντικείμενα, αν οργανωθούν σωστά σε μια γωνιά του δωματίου, μπορούν να αποτελέσουν μια νέα σύνθεση που θα κάνει αισθητή την προσωπικότητά σας στον χώρο.

 

Βάλτε μερικά κάδρα στον τοίχο. Τα έργα τέχνης είναι φτιαγμένα ακριβώς για να διακοσμούν τους τοίχους σας. Επιλέξτε έναν πίνακα που σας εκφράζει ή πολλούς μικρούς και τοποθετήστε τα στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας.

Αξιοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και φτιάξτε τις δικές σας DIY κατασκευές που θα διακοσμήσουν το υπνοδωμάτιό σας.

 

Χρησιμοποιήστε έξυπνα τις ταπετσαρίες για να φτιάξετε τα δικά σας πρωτότυπα σχέδια στους τοίχους, τα οποία θα αντανακλούν την προσωπικότητά σας.

 

«Ντύστε» τις κουρτίνες σας με ευφάνταστους τρόπους. Μια ζώνη είναι ιδανική για να αλλάξει την αισθητική και να προσθέσει πρωτοτυπία.

 

Οι καθρέπτες θα ανανεώσουν και θα μεγαλώσουν το δωμάτιό σας. Επιλέξτε 2-3 μικρούς καθρέπτες και βάλτε τους κοντά για να δημιουργήστε μια πρωτότυπη σύνθεση.

 

Χρησιμοποιήστε έναν ιδιαίτερο κάδο και τοποθετήστε τον ανάποδα για να χρησιμεύσει ως τραπεζάκι. Τοποθετήστε το δίπλα στο κρεβάτι σας.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements