Αν υπάρχει ένα δωμάτιο που θα πρέπει να είναι φωτεινό, να έχει χρώμα και να υπάρχει καλή ενέργεια σε αυτό, αυτό είναι η κουζίνα σας.

Εκτός από το σαλόνι είναι ο χώρος στον οποίο περνάτε αρκετό χρόνο καθημερινά είτε για να μαγειρέψετε, είτε για να φάτε, είτε για να τα πείτε με την οικογένειά σας.

Γιατί, λοιπόν, να μην της δώσετε μια γερή δόση ανανέωσης φέτος; Δείτε τις υπέροχες κουζίνες παρακάτω για να εμπνευστείτε τουλάχιστον χρωματικά.

Κρύψτε μια χρωματική έκπληξη μέσα στα ντουλάπια σας. Βάψτε το εσωτερικό των ντουλαπιών σας με ένα έντονο χρώμα της επιλογής σας και ξαφνιάστε ευχάριστα όποιον ανοίξει τα ντουλάπια σας.
Ένα τραπέζι σε έντονο χρώμα μπορεί να μεταμορφώσει όλο τον χώρο.
Δώστε έμφαση στο πάτωμα. Βάλτε ένα όμορφο χρωματιστό χαλάκι.
Βάλτε φυτά στον χώρο σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε θα προσθέσετε χρώμα στην κουζίνα σας με φυσικό τρόπο.
Μια πινελιά χρώματος στο ταβάνι. Τολμήστε το και εντυπωσιάστε τους πάντες.
Αν επιλέξετε να βάψετε σε ένα έντονο χρώμα τα ντουλάπια της κουζίνας σας τότε δεν έχετε παρά να μην το παρακάνετε χρωματικά στην υπόλοιπη κουζίνα.
Αν δεν θέλετε να βάλετε κίτρινο στο ταβάνι σας βάλτε το στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Το κίτρινο είναι πολύ της μόδας.
Δώστε χρώμα στην κουζίνα σας βάφοντας σε μια έντονη απόχρωση των καθρέφτη της.
Αντί να το κάνετε με μπογιά κάντε το με μια ταπετσαρία.
Φροντίστε να κάνετε τους καλεσμένους σας να μην ξέρουν πού να πρωτοκοιτάξουν. Αναμείξτε έντονες με γήινες αποχρώσεις δημιουργώντας μια τέλεια αντίθεση.

Πηγή