Η τακτοποιημένη και οργανωμένη ντουλάπα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, καθώς μία ματιά στα ρούχα και τα αξεσουάρ θα μας βοηθήσει να μην πελαγώνουμε ψάχνοντας τι θα φορέσουμε κάθε φορά.

 

Πονοκέφαλος και βαρετή διαδικασία για τις νοικοκυρές

Η τακτοποίηση της ντουλάπας αποτελεί πονοκέφαλο και βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν αλλάζει η εποχή, αλλά πρέπει να γίνει και είναι μία καλή ευκαιρία για την οργάνωση της γκαρνταρόμπας.

 

Advertisements

Απεριόριστες δυνατότητες τακτοποίησης μέχρι και στην πιο μικρή ντουλάπα

Όσο μικρή κι αν είναι η ντουλάπα, έχει απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης, αρκεί να αξιοποιηθεί έξυπνα ο διαθέσιμος χώρος με εύκολα tricks εξοικονόμησης χώρου. Η γκουρού οργάνωσης χώρου Alejandra Costello εξηγεί τη μέθοδό της και πώς μπορείς να γίνει η τακτοποίηση της ντουλάπας με λειτουργικό και έξυπνο τρόπο.

 

Συμβουλές και tips από μία γκουρού οργάνωσης χώρου

Πιο συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο μας ξεναγεί στην δική της ντουλάπα και μας εξηγεί πως τακτοποιεί τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια της, προκειμένου να επικρατεί τάξη, ενώ μας δίνει tips για την συντήρηση τους.

Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις συμβουλές της και ίσως η στιλιστική προετοιμασία κάθε ημέρας δεν θα αποτελεί σπαζοκεφαλιά για εσένα, αλλά μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements