Μην χασετε

«Όταν εξερράγη η βόμβα στον ΣΚΑΪ» – Η Μαρία Αναστοπούλου περιγράφει τις στιγμές που έζησε όταν έγινε επίθεση στο κανάλι

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι YES» και στον Παύλο Σταματόπουλο μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Advertisements

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Οικονόμου, τις προτάσεις που δεν έχει δεχθεί για ψυχαγωγική εκπομπή καθώς και την βόμβα που είχε τοποθετηθεί πριν μερικούς μήνες στον σταθμό του Φαλήρου.

«Δεν μου έχουν προτείνει ποτέ να κάνω ψυχαγωγία, μάλλον με θεωρούν πολύ σοβαρή. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της ψυχαγωγίας» ανέφερε, αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Όταν μου έγινε η πρόταση να κάνω εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου, δεν υπήρχε για μένα κανένα δίλημμα. Το αντίθετο. Ούτως ή άλλως τον Δημήτρη τον θαυμάζω σαν επαγγελματία, ήξερα ότι ταίριαζαν τα χνώτα μας και είπα «πάμε να το κάνουμε». Ένιωσα λίγο σαν να πέρασα στις Πανελλήνιες εκεί που ήθελα» σημείωσε η παρουσιάστρια του «Σήμερα».

Για τον συμπαρουσιαστή της, Δημήτρη Οικονόμου θέλησε δε να προδώσει ένα στοιχείο που σίγουρα δεν γνωρίζαμε! «Ξέρω ότι κάνει υπέροχες σούπες βελουτέ. Έρχεται και μου λέει τα πρωινά, «έκανα μια σούπα χθες» με κάτι υλικά που τα ακούω για πρώτη φορά στη ζωή μου».

Όσον αφορά στη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στον σταθμό του Φαλήρου, η Μαρία Αναστασοπούλου περιέγραψε με ειλικρίνεια τις στιγμές εκείνες. «Μπαίνεις μέσα στο κτίριο όπου εργάζεσαι, είσαι πολλά χρόνια, βρίσκεσαι πολλές ώρες την ημέρα και βλέπεις πως σε μια στιγμή έχει καταστραφεί ένα μέρος του. Δεν είναι το θέμα οι υλικές ζημιές όσο ότι έγινε στόχος ο εργασιακός σου χώρος. Άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα, κατάλαβα πως κάτι συμβαίνει. Θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι πολύ χειρότερο, να χαθούν ζωές. Αυτός είναι ο στόχος όταν κάνεις ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε χώρο που δουλεύουν εκατοντάδες άνθρωποι».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα