Μην χασετε

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα

Μια ανθρώπινη ιστορία με «πρωταγωνίστρια» μια ηλικιωμένη κυρία έχει συγκινήσει από το πανελλήνιο.

Advertisements

Η ιστορία αρχίζει όταν η κυρία Χρυσαυγή Κατσαντώνη έχασε το πορτοφόλι της στο οποίο είχε τις οικονομίες της. Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, όταν επιβιβάστηκε στο αστικό λεωφορείο της πόλης για να πάει στο Ηράκλειο.

Μιλώντας στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό LiveTalks, η ίδια ανέφερε πως, αν και έκανε άνω κάτω τα πράγματά της για να το βρει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε. «Γύρισα σπίτι σε πλήρη σύγχυση» είπε χαρακτηριστικά. Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ είχε ακόμα στο μυαλό της το χαμένο πορτοφόλι, δεν πίστευε στα αυτιά της όταν χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσε τη φωνή ενός αστυνομικού που της έλεγε πως το πορτοφόλι είχε βρεθεί.

Μάλιστα, από τα χείλη του ένστολου, η κυρία Κατσαντώνη άκουσε μία φράση που τη συγκίνησε ιδιαίτερα. «Αν δεν μπορείτε να έρθετε, θα σας φέρουμε εμείς το πορτοφόλι σας» της είχε πει ο ευγενικός αστυνομικός. Η ίδια είχε εξομολογηθεί στον αστυνομικό ότι για τους δικούς της λόγους δεν μπορούσε να πάει στο τμήμα για να παραλάβει το πορτοφόλι.

Αξίζει να αναφερθεί πως η κυρία Κατσαντώνη θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της δημόσια, γιατί αισθάνθηκε ότι πρέπει να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς που έσπευσαν να τη βοηθήσουν πέρα από όσα επιβάλλει το καθήκον τους.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα