Μην χασετε

Όσκαρ 2019: Οι διάσημες που ξεχώρισαν για το beauty style τους

Το φυσικό μακιγιάζ είχε την τιμητική του στη φετινή 91η απονομή βραβείων Oscar. Σε πιο εντυπωσιακό στιλ ήταν τα χτενίσματα των διασήμων, καθώς είδαμε περίτεχνους κότσους, ανοιξιάτικα hairlooks με ιδιαίτερα headpieces, αλλά και πιο κλασσικά looks.

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε μία από τις παρευρισκόμενες για το πιο εντυπωσιακό beauty look, τότε αναμφισβήτητα αυτή είναι η Maria Menounos. O makeup artist και hair stylist της, Δημήτρης Γιαννέτος μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά, με ένα καλοκαιρινό, bronze makeup look και σπαστά μαλλιά με μία ατημέλητη πλεξίδα, στολισμένα με διακριτικά λουλούδια.

Maria Menounos

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Advertisements

Η μοναδική δημιουργία, σε κίτρινη απόχρωση της Celia Kritharioti συνδυάστηκε άψογα με το ανοιξιάτικο beauty look του Δημήτρη Γιαννέτου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος δημιούγησε αυτό το σπαστό, ανέμελο hairstyle, τυλίγοντας τα μαλλιά της Maria με χαρτοπετσέτες. Μία λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε στα stories που ανέβαζαν στο instagram κατά την προετοιμασία.

Charlize Theron

Είναι μία από τις διάσημες που δε μας απογοητεύει ποτέ τόσο με το στιλ της, όσο και με το beauty style της. Η Charlize Theron έκανε τη διαφορά στο κόκκινο χαλί καθώς εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά της. Τα μαύρα της μαλλιά ταίριαξαν απόλυτα με τη λευκή της επιδερμίδα και τα ζουμερά, τονισμένα πορτοκαλοκόκκινα χείλη της. Ένα beauty look πραγματικά ισάξιο με την υπέροχη Dior δημιουργία που φορούσε.

Advertisements

Irina Shayk

Είναι από τις γυναίκες που είναι αδύνατον να μη σε εντυπωσιάσουν. Και σε αυτή την εμφάνιση η Irina Shayk απέδειξε ότι μία γυναίκα δε χρειάζεται να κάνει πολλά για να είναι εντυπωσιακή. Αρκεί να περιποιείται το πρόσωπό της, το δέρμα της και να έχει ένα υπέροχο χαμόγελο. Απλή, s∈xy με ένα κλασσικό ίσιωμα, η Irina δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά beauty looks.

Lady Gaga

Advertisements

Υποστηρίζει καλύτερα από όλες τον κλασσικό κότσο, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Γι αυτό άλλωστε τον επέλεξε για μία ακόμη φορά, στην οσκαρική της εμφάνιση. Η Lady Gaga chic and classy από την κορυφή έως τα νύχια είχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της βραδιάς.

Giuliana Rancic

Μία μαύρη κορδέλα ήταν αρκετή για να χαρακτηρίσουμε το χτένισμα της διάσημης παρουσιάστριας chic and classy. Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς κυματιστά, ενώ για το μακιγιάζ της προτίμησε να τονίσει τα μάτια της και να αφήσει σε nude αποχρώσεις τα χείλη της!

Molly Sims

Μας έφερε καλοκαιρινό αέρα με το beauty style της, ενώ μας άφησε άφωνους και εκείνη όπως και η JLo με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Η Molly Sims επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά σε έναν απλό κότσο και να παίξει με τις λάμψεις στο μακιγιάζ της. Απλή, εντυπωσιακή και τόσο μα τόσο s∈xy!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα