Μην χασετε

Όσα θελεις να ξέρεις για το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη

Ομολογώ πως η ιδέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ ήταν από την αρχή, κάτι το οποίο ‘’με τρόμαζε’’. Η αλήθεια είναι όμως, πως ολοένα και περισσότερες γυναίκες που το δοκιμάζουν, θεωρούν πως προσφέρει ακρίβεια και το αποτέλεσμα προσαρμόζεται στις προτιμήσεις μας, αφού μπορεί να είναι από πολύ απαλό και φυσικό, μέχρι έντονο, ικανοποιώντας έτσι τις προσδοκίες όλων των γυναικών.

Advertisements

Η χρήση προστατευτικής μάσκας ήρθε και μαζί της έφερε πολλές αλλαγές σε ότι αφορά την ρουτίνα περιποίησης μας. Οι τάσεις και οι ανάγκες άλλαξαν, με νέα προϊόντα και trends να έρχονται στο προσκήνιο. Ένα από αυτά είναι και το ημιμόνιμο μακιγάζ. Σταθερότητα, διάρκεια και αντοχή είναι τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες. Και ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως κυρίως το ημιμόνιμο μακιγιάζ χρησιμοποιείται στα φρύδια και τις βλεφαρίδες, ήρθε η στιγμή να το δούμε να απογειώνεται και στα χείλη, εφόσον το κραγιόν με την χρήση μάσκας δεν αποτελεί και ιδανική επιλογή.

Σε ότι αφορά τα χείλη, με το ημιμόνιμο μακιγιάζ  μπορείς να τα τονίσεις, να κάνει το χρώμα τους πιο έντονο αλλά και να διορθώσει τυχόν ασυμμετρίες. Εκτός από το χρώμα στα χείλη το οποίο παραμένει στην θέση του για ως και 8 εβδομάδες, το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί τονίζει το περίγραμμα και το σχήμα των χειλιών! Οι ασυμμετρίες στα χείλη μπορούν να βελτιωθούν και να διορθωθεί το σχήμα τους, κάνοντάς τα έτσι να μοιάζουν πιο συμμετρικά και ομοιόμορφα.

Note: Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να βρεις την κατάλληλη αισθητικό, η οποία θα είναι σε θέση να συζητήσει και να καταλήξετε στο καλύτερο και πιο επιθυμητό για εσένα, αποτέλεσμα.

Ο σχεδιασμός στα χείλη γίνεται με μολύβι, έτσι ώστε να έχεις την πλήρη εικόνα του αποτελέσματος και να δώσεις ύστερα την συγκατάθεσή σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να είσαι σίγουρη, πως το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Αφού συμφωνήσεις με την αισθητικό ως προς το χρώμα και την μέθοδο, ξεκινάει η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ η οποία κρατάει περίπου 1 ώρα.

Αμέσως μετά την διαδικασία, το χρώμα θα είναι πιο έντονο, όμως με την πάροδο των πρώτων ημερών η ένταση του μειώνεται αρκετά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται επανάληψη της διαδικασίας για ακόμη μία φορά περίπου 4 με 8 εβδομάδες μετά.

Βέβαια η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή αφού μετά την εφαρμογή του χρώματος θα χρειαστεί να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες, όπως για παράδειγμα το να μην πίνεις πολύ ζεστά ροφήματα και να χρησιμοποιείς καλαμάκι και επουλωτικές αλοιφές.

Η διάρκεια του αποτελέσματος, κυμαίνεται από 1 έως και 3 χρόνια, ανάλογα με παράγοντες του τρόπου ζωής που έχεις. Σε αυτό το διάστημα, το χρώμα θα γίνεται όλο και πιο ανοιχτό ομοιόμορφα. Για την διατήρηση του, μπορείς απλά με μια συνεδρία ανανέωσης, να το επαναφέρεις.

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα