Μην χασετε

Όμορφη χωριάτικη διακόσμηση για το κεντρικό τραπέζι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας

Τα κεντρικά τραπέζια είναι ένα από αυτά τα φινιρίσματα που δείχνουν το στυλ σας στην οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτά τα κεντρικά στοιχεία στο στυλ της αγροικίας θα πει στον κόσμο ότι αγαπάτε το συνδυασμό τηςvintage και ρουστίκ διακόσμησης. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει  με αυτές τις ιδέες, ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε το δικό σας στυλ αγροικίας.

Advertisements

Όταν σκέφτεστε αυτό το χωριάτικο στυλ στολισμού των κεντρικών τραπεζιών, οι σκέψεις σας μπορεί να πάνε προς τα πολύχρωμα αγριολούλουδα που ξεχυλιζουν από μια παλιά κανάτα γάλακτος. Αυτό είναι σίγουρα ένα κλασικό κεντρικό στοιχείο για την παλιά αγροικία. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή.

 

Αλλάξτε τα εμπορευματοκιβώτια σας. Αντί για μια κανάτα γάλακτος, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ένα παλιό καλάθι με μήλα ή ένα καλάθι με κοτετσόσυρμα; Για κάτι πιο περίπλοκο, γυάλινες κανάτες και μεγάλα βάζα. Θα βρείτε αυτά τα εμπορευματοκιβώτια, και πολλά άλλα, σε αυτά τα κεντρικά στοιχεία στυλ αγροικίας. Προσθέστε τα αξεσουάρ για να κάνετε τη ρύθμιση σας προσωπική. Τα παλιά βιβλία μαγειρικής, τα μαγειρικά σκεύη οικογενειακού κειμηλίου και ακόμη και οι εργαλειοθήκες vintage μπορούν να στείλουν το κεντρικό σας κομμάτι σε νέες κατευθύνσεις.

Μικρές και μεγάλες ιδέες. Στρογγυλά και τετράγωνα τραπέζια. Θα βρείτε μόνο το βλέμμα που θέλετε να δημιουργήσετε ανάμεσα σε αυτά τα κεντρικά στοιχεία αγροικίας. Πάρτε ιδέες από αρκετές εικόνες παρακάτω για να κάνετε το μοναδικό σας όραμα πραγματικότητα.

 

 

Advertisements

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα