Μην χασετε

Όμορφες ιδέες για να προσθέσεις τις neon αποχρώσεις στις εμφανίσεις σου

Θα συμφωνήσουμε πως οι neon αποχρώσεις δεν είναι από τα trends που αγαπούν όλες οι γυναίκες. Κάποιες ορκίζονται σε αυτές και τις προσθέτουν εύκολα στα σύνολα τους και κάποιες άλλες τις αποφεύγουν όσο περισσότερο μπορούν και γενικώς έχουν μία love to hate σχέση με αυτό το trend.

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις θα πρέπει να παραδεχτείς πως αυτά τα πολύ φωτεινάκαι λαμπερά χρώματα έχουν βρει τη δική τους θέση στον κόσμο της μόδας, έχουν πιστές fans και σίγουρα έχουν έρθει για να μείνουν.

 

Advertisements

 

Φέτος την άνοιξη, η μόδα έχει αποκτήσει έναν πιο fun και pop χαρακτήρα με τους σχεδιαστές να μας προτρέπουν να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να δημιουργήσουμε looks που έχουν έναν κοινό στόχο. Να μας προσφέρουν χαρά και να ξεχάσουμε έστω για λίγο όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω μας. Και οι neon αποχρώσεις είναι ένα πολύτιμο όπλο για να πετύχεις αυτό τον στόχο, αρκεί να ξέρεις πως να τις προσθέσεις στα σύνολα σου ώστε να νιώθεις safe και φυσικά κομψή.

 

Advertisements

 

 

Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος που θα πείσει ακόμα και εσένα που είσαι απαιτητική fashionista είναι να επενδύσεις σε αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία τσάντα ή ένα φουλάρι θα λειτουργήσει ως pop πινελιά στα ανοιξιάτικα σύνολα σου και θα είναι η αρχή μίας μεγάλης συμπάθειας.

Εξίσου safe τρόπος είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα κομμάτι, το οποίο θα λειτουργεί ως πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις σου. Για παράδειγμα, ένα blazer σε φούξια ή κίτρινη neon απόχρωση θα αναβαθμίσει στη στιγμή τα total black ή white looks σου.

Advertisements

 

 

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των pro, μπορείς να δημιουργήσεις έναν total look με την αγαπημένη σου neon απόχρωση ή έναν basic καμβά, φορώντας και πάλι ένα μαύρο ή λευκό σύνολο και να το αναβαθμίσεις με πανωφόρι και αξεσουάρ σε διαφορετικές neon αποχρώσεις, προσπαθώντας όμως να υπάρχει ισορροπία.

Σε κάθε περίπτωση, μη ξεχνάς ποτέ πως η μόδα είναι ένα υπέροχο ταξίδι, μέσα από το οποίο ανακαλύπτουμε το στιλ μας και σίγουρα αξίζει να πειραματίζεται με διαφορετικά combos.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα