Μην χασετε

Όμηρος Ευστρατιάδης: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για να μην κυνηγά τη γυναίκα του η εφορία – Αυτά τα ζώα που μας κυβερνάνε

Πριν από λίγους μήνες είχε γραφτεί ότι ο Όμηρος Ευστρατιάδης και η σύζυγός του, Πόπη Δημητριάδη είναι σε διάσταση. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Ρενε Σαραντινού αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους- παρόλα αυτά- έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

«Με τη γυναίκα μου, την Πόπη, τα πάμε πολύ καλά, ποια διάσταση; Είναι ηλίθιο το κράτος, γιατί είχα κάποια περιουσία που είχα μεταβιβάσει από το 1999 στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ξαφνικά ακούω ότι επειδή δε βρήκαν να πάρουν από μένα, αυτά τα ζώα που κυβερνάνε, θα τα πάρουν από εκείνη», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης και συνέχισε:

«Τότε τρομοκρατήθηκα και πήγα κι έκανα αίτηση διαζυγίου, να χωρίσω, να μην τα πάρουν από τη γυναίκα μου. Τώρα το κατάργησαν αυτό, θα γίνονται ξεχωριστά οι δηλώσεις στην εφορία, γιατί αναγκάσανε να γεμίσουν αιτήσεις διαζυγίων τα δικαστήρια, με τους ηλίθιους νόμους που έχουν. Καλά θα κάνει ο κόσμος να μην πατήσει κανένας τους να ψηφίσει, να βρουν άδειες κάλπες.

Ντροπή για τη χώρα να έχει αυτούς τους ανθρώπους να κυβερνάνε. Η άλλη, η Κουντουρά, που πήγε κι έγινε αριστερή για να μη χάσει το Υπουργείο της, που τώρα πήγε με το ΣΥΡΙΖΑ. Κατέβηκε κι ο Αλέξης Γεωργούλης με το ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτής. Τι να κάνει αυτός ο άνθρωπος εκεί; Τι μπορεί να προσφέρει;»

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα