Μην χασετε

Όμηρος Ευστρατιάδης: Γιατί να δω την Αννίτα; Που πουλάει σόμπες και κρέμες;

Πριν αρκετά χρόνια ο Όμηρος Ευστρατιάδης συνεργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με την Αννίτα Πάνια.

Advertisements

Μπορεί, οι δρόμοι τους να χώρισαν, αλλά τώρα συναντιούνται ξανά, καθώς διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να σχολιάσει το γεγονός ότι η Αννίτα Πάνια παρουσίαζε στις εκπομπές τις κρέμες και σόμπες. Μάλιστα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τα τελευταία χρόνια δεν έβλεπε τις εκπομπές της.

-Ετοιμάζεται μια νέα κινηματογραφική ταινία.

«Το λυπηρό στην όλη ιστορία είναι ότι ο κόσμος πια δεν πηγαίνει στον κινηματογράφο, περιμένει να δει την ταινία στο ελεεινό ίντερνετ, το οποίο κατέστρεψε πολλούς επαγγελματικούς χώρους, όπως τη μουσική, τα τραγούδια, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία. Ευτυχώς τώρα η εταιρεία που θα κάνει την ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”, μου είπε ότι δεν θα μπορούν να την “κλέψουν”. Σιχαίνομαι την τεχνολογία αυτή και για το λόγο αυτό δεν θέλω να τη μάθω κιόλας. Η μαγεία του κινηματογράφου με όλα αυτά που βγήκαν, πέθανε, δεν υπάρχει».

-Οι ταινίες του εξωτερικού έχουν απήχηση και μεγάλη προσέλευση στου κόσμου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Ρίχνουν πολλά εκατομμύρια στο κινηματογράφο. Η Αμερική, δεν έχει Ακρόπολη, έχει το Χόλυγουντ, αλλά και που έχουμε την Ακρόπολη τι έγινε; Κατάντησαν τον Έλληνα να ψάχνει στα σκουπίδια.

-Που οδηγεί αυτή η κατάσταση;

«Πουθενά δεν πάει… σε λίγο θα μας “πνίξουν” οι ισλαμιστές, οι Οθωμανοί, οι μαύροι… όλοι έχουν πλακώσει σαν τις πληγές του Φαραώ και του Ισραήλ και οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στη χώρα τους. Στο κέντρο της Αθήνας, που έχω το γραφείο μου, πληρώνω πάρκινγκ γιατί μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο 10 φορές, για να πάρουν κέρματα. Υπάρχει μια συμμορία που κάθε μέρα εκτονώνονται να τα βάζουν με τους αστυνομικούς, λες κι εκείνοι φταίνε.

Advertisements

-Από τι ορμώμενος συνεχίζετε παρακάτω;

«Από “ψώνιο”, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Ο κόσμος πια δεν πηγαίνει στον κινηματογράφο, κάθεται να δει το “χαζοκούτι”, στο σπίτι, με το σώβρακο και την παντόφλα. Αυτή η ταινία που έκανα τώρα είναι νεανική, δροσερή.

-Στην ταινία σας θα παίξει και η Αννίτα Πανιά;

«Ναι, κανονικά, κάνει μια καθηγήτρια ψυχολόγο. Έχει δύο εμφανίσεις, σ’ έναν πολύ καλό ρόλο. Με την Αννίτα είμαστε μαζί πολλά χρόνια, από το 1994 ξεκινήσαμε, είναι και κουμπάρα μου. Ακόμα και η τηλεόραση καταστράφηκε. Τι να δω στην τηλεόραση, δεν έχει τίποτα…».

-Την Αννίτα Πανιά την παρακολουθείτε στις εκπομπές της;

«Τι να δω; Που πουλάει σόμπες και κρέμες; Αφού έτσι την αναγκάζουν να κάνει. Η Αννίτα ήθελε άλλο πράγμα, έκανε εκπομπές και είχε 52% τηλεθέαση με το “Χρυσό κουφέτο”, τώρα τι να δει ο κόσμος;», δήλωσε ο σκηνοθέτης στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα