Μην χασετε

Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου που θα φορέσεις αυτό τον χειμώνα

Σαφώς οι γήινες αποχρώσεις έχουν τα πρωτεία στην παλέτα της σεζόν, ωστόσο δεν είναι τα μόνα χρώματα που έχεις στη διάθεσή σου. Μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που θα φορέσεις, θα βρεις και το πράσινο και μάλιστα σε πολλές αποχρώσεις, ανοιχτές ή πιο σκούρες. Με το lime green να είναι η πιο νέα είσοδος στα φετινά color trends, όλες οι υπόλοιπες αποχρώσεις ακολουθούν και σου δίνουν την ευκαιρία να δημιουργείς πολύχρωμα outfits ή και μονόχρωμα, ανάλογα με το ύφος αλλά και το στιλιστικό αποτέλεσμα που θες να δώσεις στο street look σου.

Advertisements

 

Ίσως στην αρχή διαστάσεις να το φορέσεις, αλλά από την πρώτη κιόλας δοκιμή θα πειστείς ότι έχει τη δική του δυναμική. Ταιριάζει άψογα με τις γήινες αποχρώσεις, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δέσει με άλλα χρώμα ή να κάνει και έντονες αντιθέσεις. Το πράσινο με το πορτοκαλί για παράδειγμα, αποτελούν έναν ζωντανό συνδυασμό, ενώ με το κυπαρισσί με το ροζ σου χαρίζουν ένα πιο sophisticated αποτέλεσμα.

Φυσικά, το πώς θα εντάξεις το πράσινο και τις αποχρώσεις του στο προσωπικό σου στιλ είναι στο χέρι σου, αλλά λίγη έμπνευση –που θα βρεις παραπάνω- θα σου φανεί σαφώς χρήσιμη.

 

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα