Μην χασετε

Όλγα Φαρμάκη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της!

Η Όλγα Φαρμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο

Αυτή η νέα κατάσταση στην προσωπική σου ζωή έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου να αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης; 

«Ποτέ δεν θα με επηρέαζε η σχέση μου για να βγω από το Survivor. Αν ήταν να με επηρεάσει, δεν θα πήγαινα εξαρχής. Θεωρώ ότι όποιος σε αγαπάει και θέλει να είναι δίπλα σου στηρίζει και τις επιλογές σου. Στην προκειμένη περίπτωση, με στήριξε από την αρχή» τονίζει.

Μέχρι στιγμής δεν έχετε κάνει μαζί κάποια δημόσια εμφάνιση. Αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή ή απλά δεν έχει τύχει;

«Βγαίνουμε μαζί, απλά δεν έτυχε να μας φωτογραφίσει κάποιος. Ποτέ δεν επιδίωξα να “προωθήσω” το ότι είμαι με κάποιον, ούτε σκοπεύω να το κάνω ποτέ. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου εμβαθύνω στις καταστάσεις και πιστεύω πως σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει η επικοινωνία. Με τον Σταύρο υπάρχει επικοινωνία. Είναι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Μια σχέση κερδίζεται μέρα με τη μέρα και μέχρι σήμερα ο χρόνος μετρά υπέρ μας».

Advertisements

Ακούγεσαι κατασταλαγμένη στα «θέλω» σου. Τόσο συνειδητοποιημένη μάλιστα που σε φαντάζομαι και μανούλα.

«Όσο περνούν τα χρόνια και εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, σκέφτομαι ακόμα περισσότερο τη δημιουργία οικογένειας. Αν είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, νιώθω πως θα μπορούσα να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα